zuliani claudio

Heel tevreden.. goede service en klantvriendelijk

Viereck

Ik ben heel goed geholpen.

Kees Nachbar

Ik werd heel blij van het contact na mijn bestelling en de hulp en informatie die ik kreeg voor het afleveren en bij de eerste factuur. Helemaal blij met mijn nieuwe auto

M.Adal

Heel erg blij met onze leaseauto. Alles was keurig geregeld en ook contact met Alphabet Lease verloopt tot nu toe heel vriendelijk. Ik ben nog nagebeld over hoe het tot nu toe bevalt. Heel erg netjes!

Heel tevreden. Vriendelijke service.

Charissa

Super mooie auto, erg blij mee! Raad het iedereen aan om hier een auto te leasen!

Leo vd H

Van bestellen tot afleveren zeer correcte en snelle afhandeling. Vanaf het moment van ondertekenen contract binnen 3 weken de nieuwe auto afgeleverd. Ook bij de dealer was het ophalen een feestje.... Van bestellen tot afleveren zeer correcte en snelle afhandeling. Vanaf het moment van ondertekenen contract binnen 3 weken de nieuwe auto afgeleverd. Ook bij de dealer was het ophalen een feestje.
Alphabet ga zo door .

Britt

Het was een feest op mijn nieuwe auto op te halen, wat een service én gezelligheid.
Ik zou iedereen Alphabet aanraden!

Jort Leenhouwers

Top bedrijf!
- Altijd snelle reactie op vragen
- Persoonlijk
- Betrouwbaar/ transparant
- Servicegericht

Tessa L.

Ik ben heel tevreden met mijn private lease auto van Alphabet. Als ik vragen heb, word ik altijd vriendelijk geholpen. Ze denken met je mee en ik weet waar ik aan toe ben. De creditcheck duurde wat... Ik ben heel tevreden met mijn private lease auto van Alphabet. Als ik vragen heb, word ik altijd vriendelijk geholpen. Ze denken met je mee en ik weet waar ik aan toe ben. De creditcheck duurde wat langer dan gedacht, maar uiteindelijk kon ik snel in mijn nieuwe auto rijden.