ALTEC

Akker transport systems

Altijd naar Tarek vragen is een super man

metrohm Applikon

Het probleem met onze printer werd snel opgelost!

ESBÉ Tech

Goede en snelle service

Protection Services Holland BV

Eerste opzicht goede service.
Mooie labels van goede kwaliteit

Vekah BV

Goede service, snel geregeld

HGG

Super bedrijf mooie producten en top service

HaVe-Energy

Goede en snelle service. Alleen de site kan nog wat beter i.r.t. het artikeloverzicht en de prijzen.

Jimmy Joy

Hele positieve ervaring, snelle service,duidelijke uitleg. Zeker een aanbeveilng waard!!!

SHI

Goed, snelle leveringen en afspraken

Pallet Sorting Systems

(Bewerkt)

Recent een labelprinter aangeschaft en afspraken gemaakt over levering. Helaas zijn deze niet nagekomen. Dit kan misschien door transporteur komen, dus daar doen we niet moeilijk over. Na korte... Recent een labelprinter aangeschaft en afspraken gemaakt over levering. Helaas zijn deze niet nagekomen. Dit kan misschien door transporteur komen, dus daar doen we niet moeilijk over. Na korte periode (>2 weken) blijkt er iets niet goed te zijn met printer en deze is weer opgehaald met de toezegging dat er direct een vervangend exemplaar wordt opgestuurd. Verwachte levering is inmiddels van donderdag naar vrijdag naar maandag naar dinsdag verplaatst.

Inmiddels is er veelvuldig contact geweest om dit vlot te trekken. Printer werkt nu goed. Beoordeling hierop aangepast.

Reactie ALTEC:

Bedankt voor deze review! Er zijn inderdaad vanuit onze kant dingen hierbij niet goed gegaan. Maar we zijn blij dat we hier telefonisch met elkaar uit zijn gekomen en dat u alsnog tevreden bent. En... Bedankt voor deze review! Er zijn inderdaad vanuit onze kant dingen hierbij niet goed gegaan. Maar we zijn blij dat we hier telefonisch met elkaar uit zijn gekomen en dat u alsnog tevreden bent. En het belangrijkste: dat alles inmiddels netjes voor jullie is opgelost en goed werkt!