ALTEC

Freek de boer

Snelle goed service

Arianne Cino

Altec is een fijne leverancier, ze staan altijd klaar met raad en daad. de producten van Altec zijn van goede kwaliteit.

Fred Alberts

Kwaliteit en service zoals je die graag wilt hebben.

M. Pakbier

Goede en snelle service

De Jong Engineering

De Jong Engineering heeft sinds lange tijd printers en producten van Altec in gebruik. Hierover zijn wij tevreden. Alleen bij de labelprinter TTP 343-Plus hebben we wel problemen gehad maar die zijn... De Jong Engineering heeft sinds lange tijd printers en producten van Altec in gebruik. Hierover zijn wij tevreden. Alleen bij de labelprinter TTP 343-Plus hebben we wel problemen gehad maar die zijn opgelost. Toch bij de te maken prints gaat het nog wel eens fout. hierbij verknoeien we wel labels maar in het vorige geval hebben we een gehele printerrol van Altec als vergoeding gekregen. Bij bestellingen is het altijd in orde.

Willem Vraets

Mooi printer...nooit problemen mee. En als ik een ander etiket wil proberen sturen ze altijd gratis samples toe. Fijn bedrijf! Ik reed laatst langs hun nieuwe pand Ziet er strak uit!

Dick Verwoert

Zeer goed services

Jacco

Snel leveren maar ook kennis van zaken hebben, ja ik bestel regelmatig bij Altec.

Vincent smit

Een duurzaam product, goede service, de producten en service laten ons qua betrouwbaarheid nooit in de steek.

Peter Wolfraad

Ik heb vanaf de eerste seconde toen ik in aanraking kwam Altec een zeer goed gevoel gehad, en nog steeds.