Een geweldige organisatie waarbij je zeker niet moet twijfelen om mee te gaan.

Beschrijf je reiservaring

ik vond het een geweldig kam met goede schippers. alles was goed georganiseerd, maar toch was er veel vrijheid waardoor het altijd leuk blijft.

Een ervaring om nooit te vergeten.

Beschrijf je reiservaring

Het wildkamperen was een ervaring die ik nooit zou vergeten. We hebben heel veel van Noorwegen gezien.

Fijne christelijke reisorganisatie

Heel gezellig

Een Christelijke reisorganisatie waarmee je leuke reizen kan maken.

Beschrijf je reiservaring

Op kampeervakantie naar Frankrijk Auvergne. Actief bezig zijn en leuke dingen bekijken. Grote wandelingen maken en chillen op het terras. Veel met de groep op pad en leuke dingen doen.

Prima organisatie voor avontuurlijk christelijke groepsreis

Beschrijf je reiservaring

Mijn reiservaring was geweldig, ik heb toffe mensen ontmoet en wij hebben aan elkaar onze verhalen gedeeld en ook kom ik dieper in het geloof.

Leuke en actieve reis met een relatief kleine groep waardoor je een echt groepsgevoel krijgt.

Beschrijf je reiservaring

Leuke actieve reis met genoeg opties om activiteiten te gaan doen. Het was een rondreis, niet volledig uitgepland, maar met genoeg opties uitgezocht. Daardoor kon goed de reis goed worden aangepast... Leuke actieve reis met genoeg opties om activiteiten te gaan doen. Het was een rondreis, niet volledig uitgepland, maar met genoeg opties uitgezocht. Daardoor kon goed de reis goed worden aangepast op de groep.

Een reisorganisatie voor actieve christelijke groepsreizen

Beschrijf je reiservaring

Een heerlijke anderhalve week. Leuke activiteiten en genoeg ruimte voor ontspanning. Echt een super gezellige groep.

Een christelijke organisatie die reizen organiseert waarbij je met een groep nieuwe mensen naar een bestemming gaat en met elkaar allemaal gave activiteiten onderneemt.

Beschrijf je reiservaring

Ik heb een hele gave vakantie naar Noorwegen gehad. We waren met een super leuke groep en hebben genoten van alle natuur om ons heen. De gezellige avonden met spelletjes of een kampvuur zorgde voor... Ik heb een hele gave vakantie naar Noorwegen gehad. We waren met een super leuke groep en hebben genoten van alle natuur om ons heen. De gezellige avonden met spelletjes of een kampvuur zorgde voor een heerlijke ontspanning na een actieve dag. Het was heerlijk om met een groep nieuwe mensen actieve activiteiten te ondernemen en elkaar zo goed te leren kennen.

Een betrokken reisorganisatie met leuke reizen en een goede communicatie.

Beschrijf je reiservaring

Was een geweldige ervaring en iets waar je niet snel aandenkt om het zo te doen.

Prima reisorganisatie

Beschrijf je reiservaring

De reis zelf was goed georganiseerd, top gedaan door Amarant en onze reisleidster! De groep zelf was erg leuk waardoor de reis dus ook zeer geslaagd was!