Elske Nitrauw

Leuke christelijke organisatie met afwisselende en aktieve reizen in kleine groepen.

Beschrijf je reiservaring

Mooie reis in het Lakedistrict, veel afwisseling in de wandelingen, goede opbouw. Ook andere culturele activiteiten, een kasteel bezocht en een roofvogelshow.
Leuke kleine groep, En ook leuk...
Leuke kleine groep, En ook leuk om in een pub naar de halve finale te kijken van EK voetbal Nederland -Engeland! Gezellige sfeer.

Remco Marsman

Mooie reis, leuke groep en fijne accommodatie.

Beschrijf je reiservaring

Juli 2024 een mooie reis gehad van 8 dagen naar Sicilië. Elke dag verschillende activiteiten gedaan en leuke plekjes bezocht, voor ieder wat wils.

Volkert

Sportief en uitdagend

Beschrijf je reiservaring

De huttentocht rond de Mont Blanc is de moeite waard.
Mooie vergezichten na een stevige klim.
Je hebt er uithoudingsvermogen voor nodig.
Om van hut naar hut te gaan.
De...
De huttentocht rond de Mont Blanc is de moeite waard.
Mooie vergezichten na een stevige klim.
Je hebt er uithoudingsvermogen voor nodig.
Om van hut naar hut te gaan.
De voldoening als je bij de volgende hut bent gekomen.
Gepresteerd hebt, smaakt het eten nog beter.

Johan Krijgsheld

Een Christelijke reisorganisatie die kleinschalige groepsreizen aanbied.

Beschrijf je reiservaring

Die was uitstekend. Zou zo nog een keer willen.

Matthijs Fidom

Active vakanties waar geloof op de eerste plek staat

Beschrijf je reiservaring

Hele gave ervaring om de hele vakantie in de bergen te kunnen zijn en met elkaar genieten van Gods schepping.

Anne van der Valk

Gezellig, sportief, christelijk

Beschrijf je reiservaring

een mooie reis, met wandelingen in de natuur en cultuur

Gera van der Sluis

Goed georganiseerd! En mooie variatie van mensen en geloven

Beschrijf je reiservaring

Heb deze reis als heel mooi ervaren. En eigenlijk was 1 weekje te kort. Het land was prachtig maar de groep was ook erg leuk.

Corrie Huisman

Reizen met kleinere groepen en met een christelijke karakter, waar je bewust voor kiest.

Beschrijf je reiservaring

Ik heb genoten vd natuur, de mooie plek waar we zaten. Fijne reisleidster. Als groep gingen we fijn met elkaar om, was ook 12 deelnemers. Heel fijn, juist dat kleinschalige! En dan de bindende... Ik heb genoten vd natuur, de mooie plek waar we zaten. Fijne reisleidster. Als groep gingen we fijn met elkaar om, was ook 12 deelnemers. Heel fijn, juist dat kleinschalige! En dan de bindende factor, een ieder boekt bewust bij een christelijke organisatie.

Maureen Kok

Mooie reis met een kleine groep christenen en veel ruimte voor eigen inbreng.

Beschrijf je reiservaring

Met een gezellige groep christenen genoten van de prachtige omgeving van Verbier en de stad Lausanne aan het meer van Genève. Fijn dat er veel ruimte is voor eigen inbreng (activiteiten, (uit)eten),... Met een gezellige groep christenen genoten van de prachtige omgeving van Verbier en de stad Lausanne aan het meer van Genève. Fijn dat er veel ruimte is voor eigen inbreng (activiteiten, (uit)eten), etc.).

Iris

De Amarantreis naar Zwitserland was heel gezellig en heel mooi! Echt genoten!

Beschrijf je reiservaring

Een hele gezellige vakantie gehad in het prachtige Zwitserland. De groep was heel leuk, het land prachtig maar het vakantiehuis was oud en vies.