f

f

Kleine interkerkelijke reisorganisatie met kleine groepen.

Zeer koud. Maar goed.

Christelijke groepsreis op een sportieve manier.

Beschrijf je reiservaring

Eerlijk gezegd vond ik het Sauerland saai van landschap.
Winterberg is geen oude stad en dat had ik wel verwacht en was ook kleiner als ik had gedacht.
We hadden weinig zon dagen maar...
Eerlijk gezegd vond ik het Sauerland saai van landschap.
We hadden weinig zon dagen maar toch veel buiten geweest, wat wel fijn was.
Ik had graag nog iets cultureels gedaan, maar dat is pas op grotere afstand mogelijk.

Gezellige christelijke reisorganisatie waar je vrienden aan over houdt.

Frankrijk Cantignergues 19-27 juni 2019

Een actieve vakantie met christelijke leeftijdsgenoten op mooie plaatsen in binnen en buitenland.

Beschrijf je reiservaring

Mooie en actieve reis reis met een goede reisleider. Ook al was de temperatuur meer dan 30 graden, we hebben veel gezien en gedaan in dit prachtige Noord Griekenland.

Beschrijf je reiservaring

een mooie afwisseling tussen cultuur en actief bezig zijn in de natuur. Leuke groep mensen

Leuk, op een ontspannen active manier bezig zijn

Leuke gevarieerde reisprogramma

Een gezellige reisgroep, waar humor, sportiviteit en groepsbinding is.

Beschrijf je reiservaring

leuke reis, in een gehuchtje midden in een mooie wandelomgeving. genoten van de gezelligheid van de groep, wandelen, eten met elkaar buiten op het terras,

Gezellige groepsreizen met niet al te grote groepen.

Beschrijf je reiservaring

De vakantie in Cantignergues was heerlijk! We verbleven in sfeervolle en koele huisjes. De maaltijden waren heerlijjk.
De stankoverlast door de vele katten vond ik wel vervelend. Er werd...
De stankoverlast door de vele katten vond ik wel vervelend. Er werd steeds bij ons op de deurmat geplast:-(
De omgeving vond ik mooi maar ook een beetje eentonig. De wandelingen waren slecht of helemaal niet aangegeven zodat we nogal eens verkeerd liepen.

Een prettige reisorganisatie met actieve reizen, en vrij kleine groepen.

Beschrijf je reiservaring

De reis naar Griekenland was prachtig! Heel afwisselend, met veel cultuur en natuur, en elke dag een goed gevuld, actief programma. Ook de groep was erg gezellig!