Hele mooie reis achter de rug; mooie tocht, simpel maar goed locaties voor de nacht.
Over de locatie van de verlenging ben ik absoluut niet tevreden. om eerlijk te zijn gewoon schandalig voro wat wij financieel bij moesten leggen.Dat hadden jullie véél beter uit moeten zoeken.
A. het lag veel té geïsoleerd als je geen eigen vervoer hebt en ligt te ver van een OV opstapplek.
En OV was er wel degelijk.
B. De locatie zelf vond ik ook niet om naar huis te schrijven en zeker niet geschikt voor een 3 daags verblijf om te relaxen;
we konden de keuken niet gebruiken, moesten ons redden met een kraantje in de badkamer, hoorden pas bij vertrek dat
we het water niet konden drinken wat ook oprecht vies was, er was wifi maar die deed het niet.

Ik zou het op prijs stellen dat Amarant excuses hierover aanbiedt aan de groep, beter nog een vergoeding aan de dln geeft.
Deze locatie was écht niet nodig geweest, hoorde ik van een lokale Nederlandse.
Door de inzet van deze Nederlandse hebben we in de verlenging leuke dagen gehad .

Beschrijf je reiservaring

Leuk concept van mooie reizen en in balans; actief bezig zijn, kleine groep waardoor je meer betrokken op elkaar kan zijn en aandacht voor ons christen zijn van alle dag ook in vakantietijd.

Marian Willemsen

Een mooie avontuurlijke rondreis! Samen met een gezellige groep een land doorreizen, dat niet te vergelijken valt met Nederland.
Genieten van de mooie natuur, vriendelijke/ gastvrije Cubanen...
Genieten van de mooie natuur, vriendelijke/ gastvrije Cubanen en we hebben iets mogen zien van de cultuur en leefomstandigheden in Cuba.

Beschrijf je reiservaring

Een christelijke reisorganisatie waarbij je met een klein reisgezelschap actieve en culturele reizen kunt maken.

Ronald

Een sportieve fietsvakantie. De kust van Portugal is mooi. Het land erg dor rond deze tijd van het jaar. De wisselingen in het landschap vond ik op zo'n korte afstand verrassend

Beschrijf je reiservaring

Een reisorganisatie die de planning goed op orde heeft

Robin

Mooie reis veel gezien en mee gemaakt

Beschrijf je reiservaring

Het was top! Een van de leukste vakanties!

Beschrijf je reiservaring

Amarant is een organisatie voor sfeervolle en gezellige vakanties.

Hendrik Joling

Mooi gebied en goed vakantiehuis.

Ja.
Christelijke reisorganisatie. Het geloof komt tijdens de reis aan de orde, vind ik zelf een groot pluspunt.
Je kunt het er met anderen over hebben, dat kan in het dagelijks...
Ja.
Je kunt het er met anderen over hebben, dat kan in het dagelijks leven niet altijd. Dat werkt ook goed in niet al te grote
groepen.

René

Een afwisselende, actieve vakantie in een luxe onderkomen.

Beschrijf je reiservaring

een reisorganisatie met christelijke roots voor actieve groepsreizen met niet te veel deelnemers.

Linda de Geus

Het was mijn eerste reiservaring met Amarant en die is mijn zeer goed bevallen. Alles wat goed geregeld, we hadden zelf inspraak in wat we gingen doen en de groep was geweldig!

Beschrijf je reiservaring

Een organisatie die er voor zorgt dat je met een gerust hart op reis kunt.

Fijne dagen gehad! Niemand kende elkaar nog maar ondanks dat was het heel gezellig en ontspannen met elkaar. Groepsgrootte was precies goed. Prachtige dingen met elkaar gedaan! Prachtige natuur en... Fijne dagen gehad! Niemand kende elkaar nog maar ondanks dat was het heel gezellig en ontspannen met elkaar. Groepsgrootte was precies goed. Prachtige dingen met elkaar gedaan! Prachtige natuur en een lekker vol programma. Ik denk dat we het meeste wel gezien hebben van het eiland.

Ontspannen vakantie

Anneke van Nierop

Een erg mooi land met veel te zien. Vriendelijke mensen. De projecten bekijken vond ik erg belangrijk en gaven een realistisch beeld van wat er ook veel speelt in dit land. Ook het eten in de... Een erg mooi land met veel te zien. Vriendelijke mensen. De projecten bekijken vond ik erg belangrijk en gaven een realistisch beeld van wat er ook veel speelt in dit land. Ook het eten in de township is een aanrader en te zien hoe mensen omgaan met weinig en rijk met elkaar zijn, een groot verschil met wat ik zie in Nederland. De armoede is nog erg schrijnend. De koloniale dorpjes en bezienswaardigheden vond ik erg interessant. Allerlei dieren spotten en wandelen is veel mogelijk. Ik heb het enorm koud gehad, vaak maakte dat het onbehaaglijk dat je niet ergens warm kunt zitten. De periode was echt te koud, de verblijven hebben veelal geen verwarming. Voor mij was dit wel een schaduw over de reis.

Beschrijf je reiservaring

Een mooie, proactieve club mensen die passie hebben voor avontuur en reizen.