Astrid Noordhoek

Lekker gewandeld. Rustige groep.

Beschrijf je reiservaring

Lekker wandelen in de natuur

Fijne reis, mooie natuur en stadjes. Wel te pittige wandelingen voor wat er stond in de omschrijving.
Huis had ik luxer verwacht.
Wel jammer dat het programma overvol was, geen...
Huis had ik luxer verwacht.
Wel jammer dat het programma overvol was, geen mogelijkheid voor stille tijd gehad of om een lekker boek te lezen.

Beschrijf je reiservaring

Fijne organisatie, wel low-budget vakanties en weinig andere vakanties naast wandelen en kamperen.

Annette Maan

De reis naar de USA was een superreis. Mooi om zo veel van Amerika te zien. Wel heb ik zelf ontdekt dat ik liever de natuur beleef door er in rond te lopen, dan er in rond te reiden. Maar ik wist... De reis naar de USA was een superreis. Mooi om zo veel van Amerika te zien. Wel heb ik zelf ontdekt dat ik liever de natuur beleef door er in rond te lopen, dan er in rond te reiden. Maar ik wist van tevoren dat het veel reiden zou worden, dus dat is voor deze reis geen probleem

Beschrijf je reiservaring

Een leuke reisorganisatie, mooie actieve reizen, prettige medereizigers.

Ik vond de reis goed georganiseerd.
Lang genoeg en USA is een mooi land.
Aantal kampeerdagen en hoteldagen is ook goed.

Beschrijf je reiservaring

Fijne organisatie en prima voor singles en andere categorieƫn.

De reis met Amarant naar de Azoren was een mooie reis in een mooie omgeving. Hoogtepunt was de walvistocht :) Daarnaast was de wandeling in Sete Citades bij de kratermeer ook erg mooi en eigenlijk... De reis met Amarant naar de Azoren was een mooie reis in een mooie omgeving. Hoogtepunt was de walvistocht :) Daarnaast was de wandeling in Sete Citades bij de kratermeer ook erg mooi en eigenlijk ook wel een hoogtepunt ;)
De reisleidster kwam soms wat eigenwijs over waardoor er wat wrijving ontstond in de groep. Buiten dat hadden we een gezellig groep.

Natuurlijk en actief

Harriet Spakman

Veel gezien in een mooie omgeving met gezellige groep.
Intensief programma, wordt geleefd.

Beschrijf je reiservaring

Kleine groepen, vaak self made, rugzakmensen, kleine organisatie, christelijk, soms wat minder professioneel.

Een reis om nooit te vergeten. Op een eiland wat je constant blijft verrassen met zijn mooie en bijzondere natuur.

prima organisatie

Eddie

Genoten van mooie omgeving met prachtige natuur en oude stadjes. Gezellige groep

Vriendelijk en goed geregeld

Enorm genoten! Met name het snorkelen in de oceaan (wat van tevoren niet in het programma zat, maar op ons verzoek toegevoegd werd) was zeker een aanrader!!

Christelijke actieve kleinschalige reisorganisatie

Hans Bossenbroek

Ik heb een prachtige reis gehad. Het was een leuke, gezellige groep met een prima reisleider. Ik heb het erg gewaardeerd dat ik mijn eigen ding kon doen: ik heb onder meer Azorengoudvink en... Ik heb een prachtige reis gehad. Het was een leuke, gezellige groep met een prima reisleider. Ik heb het erg gewaardeerd dat ik mijn eigen ding kon doen: ik heb onder meer Azorengoudvink en Dikbekfuut gezien. Daarnaast was het leuk om aan de andere activiteiten als snorkelen deel te nemen.

Beschrijf je reiservaring

Professionele organisatie die verantwoorde, leuke reizen aanbiedt.