Peter Versteeg

Een geweldige reis. Actief, natuur, intensief, fijne groep , fijne reisleidster

Beschrijf je reiservaring

Christelijke reisorganisatie voor alle leeftijden die rekening houd met de natuur

Stefan van der Velde

Mijn reis-ervaring is matig. De reis zelf vond ik mooi, ik heb van Ierland zelf veel kunnen zien wat betreft landschappen, vergezichten en dorpjes. De groep waarmee we waren vond ik het eerste... Mijn reis-ervaring is matig. De reis zelf vond ik mooi, ik heb van Ierland zelf veel kunnen zien wat betreft landschappen, vergezichten en dorpjes. De groep waarmee we waren vond ik het eerste deel van de vakantie prettig en open, het tweede deel van de vakantie echter kwam daar verandering in. Dit kwam met name door een splitsing in de groep, omdat niet iedereen het eens was/prettig kon vinden met de reisleiding. Ik druk dit nog zacht uit. Ik weet ondertussen ook dat er klachten zijn verstuurd naar jullie toe van mede reisgenoten en ervaar hierin wel groepsdruk.

Beschrijf je reiservaring

Een reisorganisatie waarbij je vooral geen hoge verwachtingen moet hebben en waarbij altijd wel iets onverwachts gebeurd.

Corsica is een super mooi eiland, er waren afwisselende activiteiten georganiseerd en ik heb leuke mensen ontmoet.

Beschrijf je reiservaring

Het is fijn dat er al allerlei activiteiten voor je worden georganiseerd en het is gezellig om met een groep op te trekken.

Genoeg keuze mogelijkheden

Beschrijf je reiservaring

Goede optie als je van actief houdt en niet te grote groep.

Erik Zuurman

Een heerlijke ontspannen reis met een gezellige groep in een prachtige omgeving.

Beschrijf je reiservaring

Actief en gezellig, fijn om met medegelovigen vakantie te vieren, inclusief dag en avondsluiting met de bijbel erbij.

Niels van Gink

Super mooie reis gehad! Ontzettend leuke groep! Erg veel leuke dingen gedaan! Voelde of dat het twee weken waren! Omdat we ontzettend veel gedaan hebben in één week tijd!

Goede organisatie!
Maar het christelijke droop er niet vanaf.
Dat vond ik ook geen probleem!
Dit had ook mede te maken door iemand die ernstig ziek was geworden uit de groep!

Geweldige week Friesland mede door reisleider en enthousiast team!

Relaxed

Lisanne

Heftige, emotionele, fantastische reis vol met hoogtepunten!

Leuke christelijke reisorganisatie

Irene

Genoten van prachtige natuur en het buiten (kampeer)leven.

Beschrijf je reiservaring

Een leuke organisatie met divers publiek.

Ierland is een prachtig land. Alleen door de sfeer die er heerste tijdens de reis heb ik eigenlijk niet echt genoten van mijn vakantie. Hierover heeft u inmiddels een klachtenbrief ontvangen.