Theo kleingeld

Het was een leuke reis. Wel een dure reis qua prijs kwaliteit. Het is een basis reis

Leuk maar duur

A. M. de Wolf

Mooie, actieve, waardevolle week in rustige, landelijke omgeving op een kleine, gemoedelijke, schone camping, te midden van de Zwitserse bergen.

Beschrijf je reiservaring

Reisorganisatie met accent op actieve reizen met een kleine groep medechristenen.

Dit was mijn eerste Amarant reis. Ik had er veel zin in. Om Ierland te ontdekken en gezellig op te trekken met een groep mensen. Ierland is een prachtig land en kan ik iedereen aanraden. Alleen 1... Dit was mijn eerste Amarant reis. Ik had er veel zin in. Om Ierland te ontdekken en gezellig op te trekken met een groep mensen. Ierland is een prachtig land en kan ik iedereen aanraden. Alleen 1 van de reisleiders heeft ervoor gezorgd dat ik met een negatief gevoel terugkijk op deze reis. Zelfs zo erg dat ik een klacht ga indienen. Dit heeft de sfeer zo bepaald. Ik vind het een kwalijke zaak dat deze situatie is ontstaan in haar rol als reisleider. Daarnaast had er meer uit de reis gehaald kunnen worden. Wel goed om te melden dat er weinig initiatief werd getoond door de groep. Er had zeker meer uitgehaald kunnen worden. Bepaalde mensen waaronder ik hadden erg het gevoel de sfeer erin te moeten houden.

Beschrijf je reiservaring

Een reisorganisatie met kleine groepen.

Ik heb de reis als zeer fijn ervaren. Het Ierland was mooi, de groep niet te groot en er was veel ruimte voor eigen inbreng. De activiteiten waren zeer divers en werden goed afgewisseld. Het huis... Ik heb de reis als zeer fijn ervaren. Het Ierland was mooi, de groep niet te groot en er was veel ruimte voor eigen inbreng. De activiteiten waren zeer divers en werden goed afgewisseld. Het huis waar we verbleven was schoon en netjes en was van alle gemakken voorzien.

Beschrijf je reiservaring

Amarant is een christelijke reisorganisatie die groepsreizen organiseert.

Ik heb zowel een relaxte als actieve vakantieweek gehad: relaxt, omdat de eerste 3 dagen relatief rustig aan gedaan werd qua fysieke inspanning; actief, omdat de laatste 3 dagen zeer actief waren (2... Ik heb zowel een relaxte als actieve vakantieweek gehad: relaxt, omdat de eerste 3 dagen relatief rustig aan gedaan werd qua fysieke inspanning; actief, omdat de laatste 3 dagen zeer actief waren (2 bergen van 2000m en canyoning). Daarnaast was het gezellig druk tijdens het samen eten, afwassen, en rijden in de auto. Ik heb verschillende malen heerlijk van de natuur mogen genieten.

Beschrijf je reiservaring

Amarant is een vakantie met een groep christenen die houden van natuur en actie.

Groep en activiteiten top, camping zwaar onvoldoende. Er waren 2 toiletten en douches voor de manen voor heel de camping, dat is veel te weinig. Voor stroom moesten we zelfs nog extra bij betalen... Groep en activiteiten top, camping zwaar onvoldoende. Er waren 2 toiletten en douches voor de manen voor heel de camping, dat is veel te weinig. Voor stroom moesten we zelfs nog extra bij betalen en water enkele minuten lopen. Materieel(busjes, tenten en bankjes etc) wel oké, maar moet niet met een groter groep gaan dan was alles te klein geweest.

Beschrijf je reiservaring

Prima vakantie voor leuke activiteiten.

Evelien

Het betrof de reis naar Zweden, Tived. De reis er naar toe was prima, zowel op de heen- als terug reis.
Wel vond ik in totaal 4 dagen reizen voor een vakantie van 10 dagen wel vrij kort... Zweden biedt ook veel meer mogelijkheden om te trekken.

Beschrijf je reiservaring

Leuke organisatie die actieve, Christelijke, kampeerreizen organiseert.

Michiel Bregman

We hadden een ontzettend mooie positief en meedenkende socialen reisleider een 10 veder een mooie groep van mensen die meegingen we hadden een goede band met elkaar.
en tegelijk leerde we...
en tegelijk leerde we gesprekken met elkaar En de Bijbelstudies veel gewandeld en gezien de reis was goed ingevuld

Beschrijf je reiservaring

correct in communicatie een ding had ik wel dat er mailing over de reis binnen kwam op zondag dat verbaasde me een iets gezien de breedte van het publiek die er onder zijn die willen dat zondag als... correct in communicatie een ding had ik wel dat er mailing over de reis binnen kwam op zondag dat verbaasde me een iets gezien de breedte van het publiek die er onder zijn die willen dat zondag als rustdag in ere gehouden word tijdens reis ging dat prima

Linda van Boudestein

Ik heb een mooie reis gehad.

Beschrijf je reiservaring

Een christelijke, goedgeorganiseerde reisorganisatie die veel sportieve reizen aanbiedt.

Marita Mulder

De afgelopen twee weken ben ik er echt even uit geweest, ik heb het idee dat ik veel langer op vakantie ben geweest! De natuur in nationaal park Gran Paradiso is enorm overweldigend, en het was... De afgelopen twee weken ben ik er echt even uit geweest, ik heb het idee dat ik veel langer op vakantie ben geweest! De natuur in nationaal park Gran Paradiso is enorm overweldigend, en het was heerlijk om weer alleen bezig te zijn met wandelen, de natuur, God, en het zoeken van stromend water om je tanden te poetsen. Bedankt dat jullie dit mogelijk maken!

Beschrijf je reiservaring

Een professionele, christelijke reisorganisatie voor alle verschillende kerkstromingen, die avontuurlijke en actieve vakanties aanbiedt.