Philip Passchier

Het was een mooie reis, veel gezien en gedaan, we hadden een gezellige groep, de groepen zijn klein waardoor je iedereen leerde kennen.
De organisatie was goed, de reisleiding betrok de groep...
De organisatie was goed, de reisleiding betrok de groep ook bij het maken van plannen.

Beschrijf je reiservaring

Een reisorganisatie met avontuurlijke reizen met diepgang.

jorik van westerlaak

Een hele toffe reis in noorwegen met mooie natuur

Beschrijf je reiservaring

toffe, leuke vakanties enz.

Chaotisch, de reisleider werd pas kort vantevoren bekend, daarna nog korter van te voren vervangen en tenslotte halverwege de reis gewisseld. Op Schiphol was helemaal geen reisleider aanwezig alleen... Chaotisch, de reisleider werd pas kort vantevoren bekend, daarna nog korter van te voren vervangen en tenslotte halverwege de reis gewisseld. Op Schiphol was helemaal geen reisleider aanwezig alleen iemand van Amarant. Een van de deelnemers heeft zich onder lichte druk opgeworpen als chauffeur en dat was voor haar en voor de rest van de groep zeker geen gelukkige keuze. Het grootste issue van deze reis waren de deelnemers zelf. Ik ben al jaren met Amarant mee geweest en ik heb nog nooit zo’n passieve en zwakke groep mensen meegemaakt. We hebben met 3 deelnemers plus reisleider heel erg de kar moeten trekken op elk vlak (wat gaan we doen, wat eten we, conversaties in het algemeen) en dat maakte het een heel vermoeiende reis. Ik heb op het punt gestaan om met reisleider 1 terug te gaan naar Nederland. Als er geen hittegolf was geweest had ik dat waarschijnlijk ook gedaan.

Niet mee meegaan

Renske Benard

Leuke, gevarieerde reis met een leuke groep.

Zie bovenstaand.

Was een prettige groepsreis, met prachtig zomers weer. Dit kun je niet 'regelen', maar was wel een extra bonus. Lange tijd niet met Amarant op reis geweest, maar ben wel van plan om dit vaker te... Was een prettige groepsreis, met prachtig zomers weer. Dit kun je niet 'regelen', maar was wel een extra bonus. Lange tijd niet met Amarant op reis geweest, maar ben wel van plan om dit vaker te doen. Texel is mooi, en de moeite waard.

Beschrijf je reiservaring

Ja. Maar voor niet-christelijke vrienden ligt dat anders.

Een prachtige reie met een mooie groep en twee reisleiders die samen een sterk team vormen.

Beschrijf je reiservaring

Kleine groep, flexibel, menselijk. Samen rond de Bijbel.

Ik heb een mooie reis gehad met een gezellige groep, leuke reisleidsters en leuke activiteiten.

Beschrijf je reiservaring

Fijne reisorganisatie waar men oog heeft voor elkaar.

Het was geweldig,mooie locatie en veel ruimte binnen en buiten in de tuin .

Beschrijf je reiservaring

Mensen vanuit een brede achterban ,mooi en heel positief .

Irma Verduijn

Noorwegen met Judith en Frederique
Mooie natuur en gevarieerde sportiviteiten

Georganiseerd en avontuurlijk

Christa Fledderman

De Engelse Zuidkust, mooie natuur en een leuke groep!

Actieve Christelijke groepsreizen