Arie Verduyn

Een gezellige en prettige reis organisatie

Beschrijf je reiservaring

Een mooie en rustige omgeving

Hans

Prima reizen met Amarant. Mooie dingen zien en goed gezelschap.

Beschrijf je reiservaring

De reis naar Tanzania was top.

Bettine Roest

Een christelijke reisorganisatie die kleinschalige groepsreizen organiseert naar bijzondere (vaak niet-toeristische) bestemmingen.

Beschrijf je reiservaring

De reis naar Tanzania was in één woord geweldig! Een onvergetelijke reis vol prachtige natuur, een leuke groep en een top reisleider.

Mulder

Geweldig

Beschrijf je reiservaring

Een super mooie reis gehad

Hanneke Broekhuis

Christelijke reisorganisatie die actieve reizen organiseert.

Beschrijf je reiservaring

Ik heb een fijne vakantie waarin gewandeld werd door de prachtige bergen in Oostenrijk. Dat was met een leuke groep en een goede reisleidster.

Imka van Dusseldorp

Als inhoudelijk en kleinere groepen en voldoende comfort, hecht.

fijn.

Leontina Maria Bruin

Kleine groepen, fijne cohesie, vrijheid, geloof, samen, niet altijd ervaren reisleiding (deze keer overigens wel)

Beschrijf je reiservaring

Gezellige, uitdagende, bemoedigende vakantie, goed georganiseerd en geleid, verhouding reisdagen-wandeldagen-kosten vond ik iets uit balans, maar volop genoten. Prachtige natuur, goede gesprekken.

Liza Verkaik

Het was een mooie en gezellige week met prachtige wandelingen en mooie ontmoetingen met God en de medereisgenoten.

Beschrijf je reiservaring

We verbleven op een prachtige locatie met hele aardige eigenaars. Hun christelijke identiteit had ook meerwaarde. De groep was gevarieerd en de sfeer was onderling heel goed. We hebben hele mooie... We verbleven op een prachtige locatie met hele aardige eigenaars. Hun christelijke identiteit had ook meerwaarde. De groep was gevarieerd en de sfeer was onderling heel goed. We hebben hele mooie wandelingen gemaakt, veelal langs de Isel. Het was voor mij soms zoeken naar een balans tussen een relaxte en wat intensievere dag, ook door het wisselende weer was het plannen wat lastiger.

Tim Oosterhoff

Christelijke reisorganisatie

Beschrijf je reiservaring

Schitterende bergwandelingen, tot wel 16 km en 700 hoogte meters per dag.

Wim Lutgerink

Kleinschalige actieve vakanties met christelijke achtergrond.

Top