Mooie reis, veel gezien

Maarten van Raamsdonk

Gezellig leuke week gehad

veel gezien mooie omgeving

Rianne Wilbrink

Ontspannen op en tijdens vakantie

Beschrijf je reiservaring

Goede reis, mooie omgeving, goede combi van actief en cultuur.

Anja van den Hoorn

Amarant is onvoorwaardelijk en in welke vorm dan ook samen vakantie vieren

Beschrijf je reiservaring

Hele fijne week gehad in prachtige omgeving, prettige en veilige sfeer doordat we allemaal konden zijn wie we zijn in de groep en zo nodig naast de groep. Met voldoende mogelijkheid om je even terug... Hele fijne week gehad in prachtige omgeving, prettige en veilige sfeer doordat we allemaal konden zijn wie we zijn in de groep en zo nodig naast de groep. Met voldoende mogelijkheid om je even terug te trekken op je kamer of alleen iets te gaan ondernemen. Hele fijne en goede reisleiders!

Arie Versteeg

Amarant Reizen is een hele fijne reisorganisatie

Beschrijf je reiservaring

Ik vond het een hele leuke reiservaring. Leuke groep, fijne reisleidster en een leuk programma (waar inspraak in was). Mooie afwisseling actief en ontspanning.

Rustig en ontspannen

Beschrijf je reiservaring

Positief, iedereen kreeg de ruimte om zichzelf te zijn

Wim Olieman

Gezellige reizen waar iedereen gezien wordt

Beschrijf je reiservaring

Alles stond tijdens mijn reis in teken van de DDR. Na drie dagen Berlijn ben ik doorgegaan naar Bautzen. En hele mooie combi. Ik hou van een reis waar cultuur en natuur door elkaar heen lopen. Dit... Alles stond tijdens mijn reis in teken van de DDR. Na drie dagen Berlijn ben ik doorgegaan naar Bautzen. En hele mooie combi. Ik hou van een reis waar cultuur en natuur door elkaar heen lopen. Dit kwam zeker in de reis naar voren.

Lizette Versluis

Ontspannend

Beschrijf je reiservaring

mooie reis naar Bautzen, verrassende omgeving, heel ontspannen sfeer in de groep

Jack Linders

Goede organisatie voor wie ook graag met christenen weg wilt

Beschrijf je reiservaring

Saksen is een mooie omgeving en heel divers dus voor eenieder zit er war bij. Goede lokatie dicht bij de stad wat erg prettig is

Ewout Baardman

Een christelijke reisorganisatie.

Beschrijf je reiservaring

Goede reis. Wel veel wandelen.