Esther van der Tuin

Leuk, maar ook gigantisch chaotisch.

Chaotisch.

Avontuurlijk, goed, normale reisorganisatie

Beschrijf je reiservaring

de organisatie was goed, leuke dingen gedaan. Goed weer. Leuke mensen.

Rob Suurmond

Actief en samen

niet verkeerd

Jannemarie Versluis

Leuke reis in het mooie Limburg.

Beschrijf je reiservaring

Mooie reis met hele leuke mooie mensen.

Bettine Roest

Amarant is een reisorganisatie die leuke kleinschalige reizen organiseert naar bijzondere - minder toeristische - bestemmingen.

Beschrijf je reiservaring

Dit was mijn 3e Amarant reis en net als de eerdere reizen heb ik weer een hele leuke vakantie gehad met een leuke groep mensen!

Reinier Platenkamp

Ontmoeting, ontspanning, ontdekken en gezelligheid.

Beschrijf je reiservaring

Reisje naar midden Limburg, leuke omgeving om te wandelen, beetje cultuur/historie in Thorn, lekkere vlaaien proeven en dat alles met een groep die redelijk gelijk gestemd zijn en die open staan... Reisje naar midden Limburg, leuke omgeving om te wandelen, beetje cultuur/historie in Thorn, lekkere vlaaien proeven en dat alles met een groep die redelijk gelijk gestemd zijn en die open staan voor nieuwe contacten.

Juditte de Ronde

Bijzondere reis, waarin we veel gedaan en gezien hebben!

Beschrijf je reiservaring

Heel erg leuk! Mooie locaties en goed geregeld.

Aw Bartels

Leuk en actieve reizen

In 1 woord geweldig om een zeil weekend mee te maken

D

Top

Lekker gezeild en gezellig

Anneke

Actief op reis in een kleine groep

Beschrijf je reiservaring

Heel intensief om van een groep deel uit te maken. In combinatie met slechte nachten kwam ik moeier thuis dan dat ik vertrok. Overdag op het water was heerlijk en fijn om mijn zeilvaardigheid weer... Heel intensief om van een groep deel uit te maken. In combinatie met slechte nachten kwam ik moeier thuis dan dat ik vertrok. Overdag op het water was heerlijk en fijn om mijn zeilvaardigheid weer geoefend te hebben.