Lisanne

Op basis van mijn ervaringen is Amarant een fijne reisorganisatie!

Beschrijf je reiservaring

De reis naar Tiveden in Zweden was een bijzondere reis met een hele fijne groep mensen, mooie gesprekken, veel gezelligheid en een fantastische & enthousiaste reisleidster die haar taak als... De reis naar Tiveden in Zweden was een bijzondere reis met een hele fijne groep mensen, mooie gesprekken, veel gezelligheid en een fantastische & enthousiaste reisleidster die haar taak als reisleiding serieus nam en alles tot in de puntjes geregeld had. De heen- en terugreis, de dagopening, de maaltijden, de activiteiten. Alles had ze goed voorbereid en uitgewerkt en voor ideeën stond ze open. Hierdoor heb ik goed van mijn vakantie kunnen genieten en 14 toffe dagen gehad met leuke activiteiten in een mooie omgeving!

Sineke van Heerde

Een christelijke reisorganisatie die reizen organiseert op verschillende niveau's qua intensiteit met oog voor duurzaamheid/natuur

Beschrijf je reiservaring

Rondreis in Noorwegen waarbij de nadruk lag op mooie wandelingen en wildkamperen.

Corrie Post

Fijne organisatie, christelijke, kleinere groepen

Beschrijf je reiservaring

Prima reis gehad, lekker uitgewaaid. Was niet mijn 1e keus, maar 11stedenpad ging helaas niet door

R. Jeronimus

Wil ik niet beantwoorden.

Zie reisleider.
Zie reisleider.
Ook was de deelnemerslijst niet compleet, deze was vorig jaar ook al niet compleet. Mogelijke oplossing zou zijn om de deelnemerslijst ook op dag van vertrek te versturen. Of zodra er geen wijzigingen meer mogelijk zijn.

Wim Dorsman

Amarant is een ontspannen en gezellige manier van reizen

Beschrijf je reiservaring

Het was een geslaagde vakantie, leuke groep, niet te groot, 12 mensen, prachtig weer en een afwisselend programma met veel ruimte voor inbreng van de deelnemers.

Marian

Reisorganisatie met christelijke identiteit, die actieve reizen organiseert voor kleinere reisgezelschappen.

Beschrijf je reiservaring

Een heerlijk ontspannen weekje in Nederland gevuld met activiteiten.

Dick de Weerd

Altijd een fijne christelijke groepsreizen.

Beschrijf je reiservaring

Leuke, veel actieve vakantie en heel leuke reisgenoten. Een we hebben veel gezien op Schouwen-Duiveland en Deltapark Neelte-jans Oosterschelde.

Stefan Scholten

Avontuurlijike vakanties met christelijke inhoud

Gezellig, Flexibel, fun

Marite Biesheuvel

Een relaxte groep met een christelijke uitstalling

Beschrijf je reiservaring

het was een hele gafe reis!
roadtrip door Noorwegen

Robert-Jan van den Dool

Leuke reis ideeën en fijn om met een groep op vakantie te gaan.
Leuke reis ideeën en fijn om met een groep op vakantie te gaan.
Prijzen wat hoger tov als ik met een eigen vriendengroep een gelijke vakantie organiseer. Wel makkelijk als het goed voor je geregeld wordt.

Beschrijf je reiservaring

Was een gezellige vakantie week. Was snel weer voorbij.