Marjanne Voshart

Flexibel reizen in de natuur met een relatief kleine groep en aandacht voor het christelijk geloof en je eigen wensen.

Beschrijf je reiservaring

Ik heb genoten van de reis naar Aosta Valley. Samen met een leuke groep en fijne reisleider heb ik veel activiteiten ondernemen die ik alleen niet snel gedaan zou hebben (o.a. raften en canyoning).... Ik heb genoten van de reis naar Aosta Valley. Samen met een leuke groep en fijne reisleider heb ik veel activiteiten ondernemen die ik alleen niet snel gedaan zou hebben (o.a. raften en canyoning). Ik heb mijn grenzen verlegd en kunnen genieten van anderen en de prachtige natuur.

Jacomien Kromhout

Gezellige, actieve reizen met medechristenen

Erg gezellige groep. Flexibele reisleidster. Leuke activiteiten

Niels vd Spek

Actieve reizen in de natuur

Beschrijf je reiservaring

Leuke, actieve vakantie met veel gezelligheid.

Angela Verkleij

Gezellige ervaring onder christenen.

Beschrijf je reiservaring

Toen we aankwamen was Corrie er al. Voor de lunch had ze lekker hamburgers gebakken, heerlijk. In de middag gingen we kanoeen. Mijn rug vond dat in het eerste gedeelte niet zo leuk, ik had geen... Toen we aankwamen was Corrie er al. Voor de lunch had ze lekker hamburgers gebakken, heerlijk. In de middag gingen we kanoeen. Mijn rug vond dat in het eerste gedeelte niet zo leuk, ik had geen steun in de rug. Uiteindelijk kon ik ruilen met iemand en dat ging veel beter.
Zaterdag hebben we 50 km gefietst, dat vonden we allemaal wel wat ver, We hadden beter met een paar de reis uit kunnen stippelen denk ik. Het was een mooie fietstocht, dus niet getreurd.
We zijn gezellig uit eten geweest.
Zondag kan ik kort over zijn, een rustig dagje gehad.
Maandag was erg leuk een boottochtje door Giethoorn en omgeving. Mooi weer, wat wil je nog meer?

Marieke

Christelijke groepsreizen die meestal vrij actief zijn

Beschrijf je reiservaring

Ik heb een paar hele leuke dagen gehad.

Eline Blokland

Tja dat past dus niet in 1 zin, daarom maar kernwoorden: samenbindend, gezellig, duidelijk, netjes, verzorgd, geloofsgesprekken, voor herhaling vatbaar!!

In 1 woord TOP. Was alleen te kort

Smit

Gezellig

Oke

Gerdien Kroes

Heel gezellig en samen actief!

Beschrijf je reiservaring

Was echt geweldig we hadden alle ruimte om Alea wat we wouden doen te doen gewoon heerlijk genoten

wim hobelman

Aktief vrij en huiselijk

Beschrijf je reiservaring

goede sfeer gemoedelijke groep .goeie leiding en prima kokkin.

Alies Zandbergen

Aktief, gezellig, beetje rommelig

Beschrijf je reiservaring

Ik vond de locatie heel erg mooi en geschikt, heerlijk om een midweekje in Via Quidam te zitten. Past qua sfeer ook goed bij Amarant. Erg genoten van een stukje Veluwe wat ik nog niet kende. Goed... Ik vond de locatie heel erg mooi en geschikt, heerlijk om een midweekje in Via Quidam te zitten. Past qua sfeer ook goed bij Amarant. Erg genoten van een stukje Veluwe wat ik nog niet kende. Goed programma samengesteld voor die 3 dagen.