Een organisatie die gezellige en actieve reizen organiseert, waar je heerlijk kunt opladen en genieten van de natuur
Beschrijf je reiservaring
Een heerlijke, gezellige actieve vakantie in de natuur met leuke en lieve mensen
Saasdal reis: prachtige omgeving, gezellige mensen, leuk gewandeld, heerlijk om in de bergen te zijn!
Je kan beter met Beter-Uit meegaan. Er is een verschil tussen leiding en organisatie. De leiding is top, maar de organisatie zijn geldwolven. Wat je krijgt staat niet in verhouding tot wat je...
Saai en het voelde als een strafkamp
Leuke groep, activiteiten lekker gewandeld gefietst, met elkaar genoten van de natuur maar ook de gesprekken onderling.
Zeker voor herhaling vatbaar.
vooral wandelvakanties bij Amarant geboekt en veel contacten mogen opdoen. Prachtige landen bezocht en mijn blik mogen verruimen op geloofsgebied.
Mooie reis gehad, ontspannen, gezellige groep, leuke activiteiten, mooie natuur
Heel erg goed
Heel goed, leuke dingen gedaan, mooie accommodatie, gezellige groep en mogelijkheden voor mij met beperkte energie om aan te sluiten bij anderen die niet te lang willen fietsen/wandelen
Leuke ervaring om met een groepsreis op pad te gaan. Veel leuke activiteiten gedaan.