Marianne

Een leuke christelijke reisorganisatie die actieve reizen organiseert.

Beschrijf je reiservaring

Ik heb een hele leuke vakantie gehad, gezellige groep, mooie omgeving, leuke afwisseling tussen wandelen en andere activiteiten.

Joëlle van den Berg

Christelijk, gezellig, actief, voor ieder wat wils voor een heerlijke vakantie

Beschrijf je reiservaring

Op reis geweest naar de Franse Auvergne met een gezellige groep leeftijdsgenoten. Veel gewandeld, de omgeving was echt prachtig. Daarnaast was er ook ruimte voor andere activiteiten en konden we er... Op reis geweest naar de Franse Auvergne met een gezellige groep leeftijdsgenoten. Veel gewandeld, de omgeving was echt prachtig. Daarnaast was er ook ruimte voor andere activiteiten en konden we er met elkaar een top vakantie van maken. Fijne organisatie met een positief ingestelde reisleidster

Jacolien Zandijk

Zeer ontspannen en persoonsgerichte vakantie

Fijne vakantie

Petra Kon

Chirstelijke groepsreizen. In 1 zin is het niet mogelijk, want hoe de reis verloopt is erg afhankelijk van de groep en reis denk ik.

Beschrijf je reiservaring

Was leuk en gezellig. Prima als even tussendoor reis, eventjes eruit, maar niet als topvakantie.

Joke de Jonge

Een veelkleurige christelijke reisorganisatie. Geen grote groepen waardoor het heel persoonlijk is.

Beschrijf je reiservaring

Fijn om te ontspannen in een andere omgeving en kennis te maken met allerlei mensen.

D

Gezellig

Leuk

Marc

Gemoedelijke organisatie

Gezellig en goed geregeld

Hanna Koebrugge

Reizen met een groep eerst nog onbekende christenen is supertof.

Beschrijf je reiservaring

Op deze reis heb ik mijn grenzen verlegd. Ik heb dingen gedaan die ik anders misschien nooit zou durven. Het reizen met een groep onbekenden beviel me erg goed. We hadden goed contact met elkaar en... Op deze reis heb ik mijn grenzen verlegd. Ik heb dingen gedaan die ik anders misschien nooit zou durven. Het reizen met een groep onbekenden beviel me erg goed. We hadden goed contact met elkaar en konden veel delen over het geloof.

Juriaan van Zaanen

Een gezellige en christelijke reisorganisatie.

Beschrijf je reiservaring

Een hele gezellige en open reis. Met veel focus op het geloof, maar tegelijk ook veel focus op lekker bezig zijn. Er was ook voldoende ruimte om je eigen plan te trekken.

Hidde Post

Was super gezellig en leuk

Beschrijf je reiservaring

Leuke activiteiten en geen moment vwrveeld