Rieke

Een betrouwbare organisatie met enthousiaste reisleiders, die zich inzetten voor een onvergetelijke reiservaring!

Beschrijf je reiservaring

Een actieve, afwisselende vakantie, met een zeer diverse groep, wat alleen maar meewerkte aan de sfeer en openheid over het geloof. Soms wat last-minute plannen van activiteiten, waardoor de... Een actieve, afwisselende vakantie, met een zeer diverse groep, wat alleen maar meewerkte aan de sfeer en openheid over het geloof. Soms wat last-minute plannen van activiteiten, waardoor de planning niet helemaal gevolgd kon worden.

Debora Gideonse

Christelijke reisorganisatie met veelal actieve reizen in kleine groepen.

Beschrijf je reiservaring

Basis goed verzorgd, goede sfeer in de groep, leuke combi van natuur en cultuur.

Habedou M

Amarant reizen is een interkerkelijke groeps reisorganisatie.

Goed & actief

Esmiralda

Voor ieder wat wils

Beschrijf je reiservaring

Genoten van een aantal dagen weg met een groep. Maar voldoende inbreng voor eigen wensen, individueel of met de hele groep.

Juline Karssenberg

Betrouwbaar

Beschrijf je reiservaring

Twee keer een reis naar verschillende plekken in Duitsland gemaakt met deze reisorganisatie Amarant Variant. Ik vond het leuke reizen met goede reisleiding. Een leuke groep, verschillende mensen die... Twee keer een reis naar verschillende plekken in Duitsland gemaakt met deze reisorganisatie Amarant Variant. Ik vond het leuke reizen met goede reisleiding. Een leuke groep, verschillende mensen die mee gingen zag ik de tweede reis weer. Dat kan ook minder leuk zijn. Je krijgt begeleiding in de reis, maar niet teveel.

Anja Potkamp

Het is een van A naar Beter reis geweest.

Beschrijf je reiservaring

Mijn eerste vakantie met een flexibele groep, ervaren en voorbereide reisleider, goede accomodatie en veel wandelplezier!!

Auke Hoekstra

Relaxte christelijke reisorganisatie voor knusse (intieme) en net wat meer speciale reizen

Beschrijf je reiservaring

Prima, hoewel dit jaar natuurlijk alles behalve gangbaar was...

Joke de Jonge

Het was een aktieve wandelvakantie in de Moezelstreek waarin het heerlijk ontspannen was in een open sfeer met medegelovigen.

Beschrijf je reiservaring

Fysieke inspanning in de natuur waardoor het heerlijk ontspannen is.

Wilma Voskamp

Een reisorganisatie waar geloof zeker goed aan bod komt.

mooi, inspirerend, opbouwend

Wietske

Een reisorganisatie die zich richt op actieve reizen voor een christelijk publiek.

Beschrijf je reiservaring

Ik heb een heerlijke vakantie gehad. De omgeving was mooi, het weer zat ons enorm mee, de groep was gezellig en we hebben veel leuke, actieve dingen gedaan.