Beschrijf je reiservaring
Genoten van het wandelen in de bergen, mooi om veel boven de boomgrens te lopen, ook mooi om bij een beekje vlakbij het appartement de rotspartijen en bloemen te zien.
De reiservaring zelf heb ik als goed ervaren, maar bij het eerste hotel was alles goed geregeld. Echter, toen we in Andorra aankwamen, bleek het hotel aan een vrij drukke weg te liggen. Dit leidde...
Het was leuk om de Pyreneeën te ontdekken!
Voor de reis naar Andorra hadden we veel reisdagen nodig (2 heen en 2 terug), hotels voor de tussenstop waren goed geregeld, maar 4 reisdagen is wel zonde op 10 vakantiedagen. Verblijf in Andorra...
Actieve vakantie met een leuke groep om een mooie, rustgevende locatie.
Een fijne vakantie met veel afwisselende wandelingen in een mooie omgeving.
Een afwisselende reis met diverse hoogtepunten en indrukken van de streek Normandie. Zeer diverse reisgenoten, toch was er een groep.
Andorra is een land met prachtige natuur, waar je mooie en afwisselende wandelingen kunt maken in de bergen.
De accommodaties zijn alleen minder goed ingericht voor zomervakanties.
Goed, prettige sfeer. Had zelf iets meer rust moeten nemen maar aangezien de dagen wil je ook niet missen.
Een mooie reis gehad, met een leuke groep. Genoten van de mooie omgeving en gezelligheid.