Raymon

Leuke christelijk reis organisatie!

Beschrijf je reiservaring

Mijn reis ervaring is echt top, ik ben pas 1 keer met een reis meegegaan maar dit was echt een geweldige reis.
Leuker kan gewoon bijna niet.

Esther Witteveen

Gezellig, vooral voor wie graag improviseert

Beschrijf je reiservaring

We zaten in een prachtig stukje Zeeland met mooie fiets- en wandelmogelijkheden. De accomodatie voldeed aan de verwachting. Het weer zat ook mee. Maar de organisatie rammelde en het geheel was... We zaten in een prachtig stukje Zeeland met mooie fiets- en wandelmogelijkheden. De accomodatie voldeed aan de verwachting. Het weer zat ook mee. Maar de organisatie rammelde en het geheel was rommelig.
Voor mezelf was het jammer dat ik een dag eerder weg moest omdat ik verkouden werd.

Kleinschalige christelijke reisorganisatie.

Beschrijf je reiservaring

Fijne groep mensen, maar helaas wel wat dingen die anders zijn gelopen dan verwacht.

Jan Buitenhuis

Christelijke sportieve reisorganisatie

prima tijd gehad

Beschrijf je reiservaring

het was jammer dat we deze week veel regen hadden. Maar verder was het een leuke week: leuke, ongedwongen, camping; hele leuke activiteiten, prettige reisleidster (goed voorbereid, maar ook heel... het was jammer dat we deze week veel regen hadden. Maar verder was het een leuke week: leuke, ongedwongen, camping; hele leuke activiteiten, prettige reisleidster (goed voorbereid, maar ook heel flexibel nu er dingen anders moesten vanwege het weer). ook dat de groep niet te groot was vond ik prettig

W.K. Woudwijk

Altijd doen. Leuke groepsrijzen

Heerlijk weekje uitwaaien op Terschelling

Henk de Jong

Prima reizen

_

Gene Hodgson

Een leuke groep actievelingen die diepgang geven aan je vakantie

Beschrijf je reiservaring

Een aangepaste reis vanwege Corona, maar ondanks de lastminute wijziging heb ik een leuke reiservaring gehad. Ruimte voor gevarieerde activiteiten, maar ook rust. Lekker eten, een top locatie,... Een aangepaste reis vanwege Corona, maar ondanks de lastminute wijziging heb ik een leuke reiservaring gehad. Ruimte voor gevarieerde activiteiten, maar ook rust. Lekker eten, een top locatie, overwegend leuke reisgenoten.

Sam van Koningsveld

Een kleinschalige reisorganisatie met actief reisaanbod waarbij het Christen-zijn aan de basis staat.

Beschrijf je reiservaring

De reis naar Limburg was erg geslaagd. Het klikte goed in de groep en we hebben genoten van het prachtige weer, de mooie Limburgse omgeving en de zon!

Peter

Wisselend, kan positief zijn, maar kan ook heel erg tegen vallen

Beschrijf je reiservaring

Deze reis was heel goed (Westkapelle Zeeland), mede ook omdat er een keer een normale goede reisleider opzet en dat is niet altijd bij Amarant.