Leuke organisatie waarbij je samen bepaald hoe de vakantie eruit ziet.

Beschrijf je reiservaring

We hebben veel verschillende dorpjes bezocht en enkele wandelingen gemaakt. Samen genieten van de natuur, een ijsje eten en een hapje eten. Daarnaast relaxen bij het zwembad... Samen boodschappen... We hebben veel verschillende dorpjes bezocht en enkele wandelingen gemaakt. Samen genieten van de natuur, een ijsje eten en een hapje eten. Daarnaast relaxen bij het zwembad... Samen boodschappen doen, koken en eten & mooie gesprekken. Een top week!

Christelijke reisorganisatie met diverse mooie reizen.

Beschrijf je reiservaring

Leuke en gezellige wandelvakantie vanuit een mooie accommodatie gehad.

Een christelijke reisorganisatie met diverse type (maar met name zeer actieve) reizen.

Beschrijf je reiservaring

Al moest ik me aanvankelijk over een drempel zetten (ik had de reis willen annuleren en dat was niet mogelijk) dus het was echt even verwachtingen bijstellen, maar heb uiteindelijk toch van het... Al moest ik me aanvankelijk over een drempel zetten (ik had de reis willen annuleren en dat was niet mogelijk) dus het was echt even verwachtingen bijstellen, maar heb uiteindelijk toch van het grootste deel kunnen genieten. We zijn er elke dag op uit geweest, we hebben veel gezien, de reisleider gaf ons opties maar liet ons alle ruimte om te kiezen wat we zelf graag wilden of niet. Zo kwam er ook een fijne combinatie tussen heel actief en lekker ontspannen.

Een betrouwbare organisatie

Beschrijf je reiservaring

het was een schitterende reis. een verrassend mooi land met erg vriendelijke mensen.
vele mooie dingen beleefd

Barry

Goed georganiseerd, je kunt goed overleggen met de Reisleider wat je wilt gaan doen. De bijbelstudies zijn ook prima geregeld. šŸ˜

Beschrijf je reiservaring

Genoeg tijd om leuke dingen te doen.
Je kan helemaal tot rust komen in Italiƫ, het is echt een aanrader.

Een geweldige ervaring die je echt mee moet maken

Beschrijf je reiservaring

Mijn reiservaring met Amarant is zeer positief. Leuke accommodatie en gezellige groep. Fijn dat je ook echt je eigen inbreng hebt qua programma en dat er aandacht is voor elkaar.

Een reisorganisatie die leuke actieve reizen organiseert in kleine groepen.
geven je de ruimte om het programma aan te vullen.

Beschrijf je reiservaring

Een erg leuke, afwisselende reis in een zeer mooi land met vriendelijke bevolking.
De jungletour was wel een hoogtepunt! Maar ook de zondag bij Casa Gabriƫl was mooi en bemoedigend. Wat een mooi werk wordt daar gedaan!
Leuke groep!

Paula

Goed georganiseerde reizen met genoeg ruimte voor eigen inbreng en een hoop gezelligheid!

Beschrijf je reiservaring

Een hele fijne reis, veel te kort. Mooie plaatsen gezien, een hele goede sfeer in de groep.

(Bewerkt)

Een prettige organisatie om mee te reizen. Alles is goed georganiseerd en gestructureerd, dat zorgt er voor dat je veel van een land kan zien.

Beschrijf je reiservaring

Ik heb een prachtige reis naar Ecuador gehad. Gelukkig had ik voldoende tijd en ruimte om mijn hobby, vogels kijken, uit te oefenen. Op eigen gelegenheid ben ik met een lokale vogelaar op pad... Ik heb een prachtige reis naar Ecuador gehad. Gelukkig had ik voldoende tijd en ruimte om mijn hobby, vogels kijken, uit te oefenen. Op eigen gelegenheid ben ik met een lokale vogelaar op pad geweest. Dat was erg leuk. Ook van de tijd in de Amazone heb ik erg genoten. Voor mij waren hoogtepunten: het zien van de Andean Cock of the Rock, Torrent Duck, Hoatzin en Andean Condor. De natuuractiviteiten waren dan ook de hoogtepunten van de reis. Otavalo , Banos de Aqua Santa en Quilotoa vond ik wat minder interessant. Desondanks heb ik genoten van het raften op de Rio Verde. Ik heb iets gedaan wat ik gedacht had dat ik nooit zou doen. Buiten de vogels was dat zeker een hoogtepunt wat ik zeker nog wel een keer zou doen. Overigens niet te vergeten: ook het gezelschap was leuk en gezellig. Vooral het gezamenlijke cavia eten was leuk om met z'n allen te doen. Zoiets eet je tenslotte niet elke dag!