sjoerd

Gezellige en goed georganiseerde reis organisatie waar je goede informatie krijgt als je er om vraagt en de mails die je vooraf kreeg

Beschrijf je reiservaring

Het was een mooie omgeving en konden er lekker eten mooie dorpjes bezocht en leuke wandeling gemaakt in een mooi gebied de groep kon goed met elkaar omgaan en ieder had tijd voor elkaar waardoor er... Het was een mooie omgeving en konden er lekker eten mooie dorpjes bezocht en leuke wandeling gemaakt in een mooi gebied de groep kon goed met elkaar omgaan en ieder had tijd voor elkaar waardoor er leuke gesprekken waren de reis had wat langer gemogen ivm rustdag die we niet genomen hebben omdat we niet alles konden zien wat ieder wilde

Johan

Eigenzinnig interessante en actieve reis voor jong en oud.

Beschrijf je reiservaring

Als een goedlopende machine bezochten we toplocaties die je niet wilt missen. Na een paar dagen heb je al zoveel ondernomen dat het zeker is dat je te weinig tijd hebt. Indrukwekkend.

Als een leuke en fijne reisorganisatie

Beschrijf je reiservaring

Fijne reis met genoeg leuke activiteiten

Een christelijke reisorganisatie die niet kijkt naar de kerkstroming waar de deelnemers vandaan komen. (Wat ik prettig vind.)

Beschrijf je reiservaring

Korte nachten, goede gesprekken.

Goed georganiseerde actieve vakantie met ruimte voor eigen inbreng.

Beschrijf je reiservaring

Erg positief. Leuke club mensen met een goede reisleider. De afwisseling in het programma sprak mij aan net als de ruimte voor eigen invulling.

Ongedwongen organisatie waarin iedereen input kan geven en waar men elkaars waarden en normen gerespecteerd worden.

Beschrijf je reiservaring

Fantastische intensive beleving waarin mooie diepgaande momenten een prima balans had met lol en gezelligheid. Fijn overleg over de planning van de volgende dag.

Een gezellige, warme organisatie waar het geloof een duidelijke plek heeft.

In een woord geweldig.

Gertjan

Met een kleinschalige groep op reis en genieten van de natuur en toffe activiteiten.

Beschrijf je reiservaring

Heerlijk rondtrekken van camping naar camping, waarbij we veel verschillende activiteiten hadden. Een kleine groep (8), maar daardoor wel snel aan elkaar gewend.

Leuke vakanties in niet al te grote groepen met mensen die dezelfde geloofsstroming hebben

Beschrijf je reiservaring

Heerlijke reis gehad naar Kroatië, leuke groep mensen, nieuwe vrienden gemaakt, veel gezien, veel gereisd en de 15 dagen waren helaas zo weer voorbij

Christelijke reisorganisatie met reizen voor elk wat wils

Beschrijf je reiservaring

Top, lekker actief, aan het eind meer relax. Mooie combi. Prachtig land, mooie natuur, mooie steden. Fijne groep