Wim W.

Wij waren al een hele tijd op zoek naar een ronde salontafel met goudtinten. Bij Ambertree vonden we eindelijk wat we zochten en werden we bovendien super goed geholpen door het personeel dat... Wij waren al een hele tijd op zoek naar een ronde salontafel met goudtinten. Bij Ambertree vonden we eindelijk wat we zochten en werden we bovendien super goed geholpen door het personeel dat steeds met de glimlach voor ons klaar stond. Top!

Reactie Ambertree:

Blij dat jullie bij ons vonden wat jullie zochten. Onze glimlach is ons trademark :) 1000x dank!

Pintens Vanessa

Heel goed

Thx Vanessa!

Benali

Zeer goed

Super, bedankt!

Astrid

Top!!!!!
De muziek, de geur, de kaarsjes, zelfs koffie of glaasje cava, de glimlach van iedereen, .... brengt je gelijk in een huiselijke sfeer.
Je kan er rustig rondwandelen,...
Top!!!!!
Je kan er rustig rondwandelen, niemand die zich opdringt en heb je hulp of raad nodig dan nemen ze alle tijd om je verder te helpen. Eindelijk heb ik, na 3 bezoeken in de winkel en de hulp van Robin, stoelen gevonden! Levertijd was zoals afgesproken en ze werden nog aan huis geleverd Nu op zoek naar een rek, Ambertree mag me weer verwachten :-)

Wauw, thx Astrid!!

Veronique

Heel goed, online, vriendelijk en responsief

Thx Veronique!

Sam

Perfect!

Dankjewel Sam!

Lies

Aangenaam, goede service

Thx Lies!

Ann Tuerlings

Het was een aangename beleving in jullie prachtige winkel. Een verscheidenheid en zeer mooie ceatie's.

Reactie Ambertree:

Wat een lieve woorden! Dankjewel!

Van der vliet Nancy

Gezellige winkel met vriendelijk personeel !

Dankjewel Nancy!

Haeck/ Bowlines bvba