Wij zijn zeer tevreden. De spiegel die we besteld hebben is op tijd geleverd. Heel vriendelijke service ook
Reactie Ambertree:
Bedankt om jouw positieve ervaringen met ons te delen! We doen ons best om de service te blijven verbeteren.
Bedankt voor de fijne reactie!
Hoi Els, als jij tevreden bent, zijn wij dat ook! :) Bedankt voor de positieve commentaar.
Het is fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad voor, tijdens en na jouw aankoop bij ons! We doen ons best om deze service zo goed te houden en ook nog te verbeteren.
Wij zijn blij dat je altijd goed geholpen bent geweest!
Hoi Ingrid
Wat fijn om te lezen dat je telkens weer opnieuw komt om wat ideeën op te doen! We doen er alles aan om onze winkel altijd te voorzien van de leukste spullen!
Tof dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze winkel/webshop!
Hey Danny,
We hebben het met aandacht gelezen en willen ons excuseren voor de lange wachttijd. Dit zijn zeer uitzonderlijke gevallen en wij proberen deze altijd te voorkomen, maar door...
Dag Sylvie,
Fijn dat je onze winkel zo leuk vindt!
Hoi Kristof
We doen ons best om de service van A tot Z zo goed mogelijk te krijgen. We zijn daarom heel blij dat jouw ervaring hiermee zeer positief was en we zullen hard blijven werken om de...