John Mersie

Vanmorgen de auto met een lekke band gebracht. Probleem was 3 kwartier later alweer verholpen. Super fijn, goed en vriendelijk geholpen!

NVT

In 1 woord geweldig, erg tevreden ook met alle hulp en deskundigheid

Jamy Spronkers

Service was super!

E.Klok

Goed klant contact, erg prettig geholpen bij Ames Ridderkerk.
Zowel in de garage als de verkoop afdeling

Hamed Yazdani

Absoluut geen respect voor de tijd van de klant en geen transparantie in kosten en diensten.

Robert Huijser

Alles tot in de puntjes geregeld!

AMES Autobedrijf Dordrecht

In mijn VW transporter van 14 jaar oud was van de bestuurderstoel de rechterarmleuning afgebroken. Ondanks dat ik bij de vestiging in Ridderkerk had aangegeven dat dit voor mij een essentieel... In mijn VW transporter van 14 jaar oud was van de bestuurderstoel de rechterarmleuning afgebroken. Ondanks dat ik bij de vestiging in Ridderkerk had aangegeven dat dit voor mij een essentieel onderdeel is bij het veilig bedienen van de auto, i.v.m. de aanpassing handbediening gas en rem aan het stuur, was het bij deze vestiging waar ik al 14 jaar voor alles kom pas na 5 weken mogelijk die te vervangen. Vlak na de gemaakte afspraak toch nog meer even gebeld of het niet eerder kon. De vriendelijke servicedame suggereerde toen dat wellicht de vestiging in Dordrecht eerder tijd zou hebben. Hier bleek ik na 1 eek terecht te kunnen, wat natuurlijk heel fijn was.
Voor de zekerheid stuurde ik nog een mail en foto's met een beschrijving welke leuning het betrof.
Tot mijn grote verbazing werd er in Dordrecht de linkerarmleuning van de bijrijderstoel vervangen, terwijl de afgebroken leuning duidelijk zichtbaar tussen beide stoelen lag. De monteur gaf aan dat van de bijrijderstoel de armleuning ook niet goed meer was. Na terugplaatsing van de oude bleek deze gewoon prima te werken.
Nieuwe afspraak gemaakt, gelukkig voor de erop volgende dag. Nu gelukkig wel de juiste leuning vervangen. Helaas waren er wel wat minpuntjes, zo lag bij het eerste bezoek de beschermmat en hoes voor de stoel nog in de auto en bij het tweede bezoek was de kapotte armleuning niet afgevoerd. De rekening van het tweede bezoek was iets hoger dan van het eerste bezoek, door een hoger bedrag bij klein materiaal, terwijl ik juist een lager bedrag had verwacht als tegemoetkoming in de extra door mij gemaakte kosten.
Na een mail van mij hierover met beschrijving wat er wel en niet goed was gegaan aan de heer Pham van de werkplaats, werd ik zeer snel teruggebeld. Deze medewerker had het geheel keurig afgehandeld en heeft op mijn verzoek om compensatie voor de daadwerkelijk geleden schade (kosten extra kilometers) een bedrag op de rekening in mindering gebracht. Hier was geen discussie voor nodig, de heer Pham had begrip voor mijn argumenten. De aangepaste rekening heb ik direct voldaan.
Al met al geen 5 sterren, want daar ging te veel voor mis, maar wel 4 omdat het uiteindelijk wel goed is opgelost.

W. Troost / BAM

Aflevering van de auto (lease) keurig georganiseerd. Problemen met de connectie van de auto met de Audi app werden door de verkoop medewerkers keurig verholpen. Klantenservice heeft na aflevering... Aflevering van de auto (lease) keurig georganiseerd. Problemen met de connectie van de auto met de Audi app werden door de verkoop medewerkers keurig verholpen. Klantenservice heeft na aflevering ook zelf nagevraagd of alles naar wens was verlopen. Allemaal top!

N.N.

Het contact over de bestelling en levering verliep prima. Echter, de auto werd bij een andere autodealer afgeleverd dan we vooraf hadden afgesproken. Dit was op zich geen probleem, aangezien de auto... Het contact over de bestelling en levering verliep prima. Echter, de auto werd bij een andere autodealer afgeleverd dan we vooraf hadden afgesproken. Dit was op zich geen probleem, aangezien de auto thuis werd omgeruild. Voor zakelijke ben ik verplicht om lifehammers in de auto te hebben, die ik ook netjes heb meebesteld. Tot mijn verbazing vond ik deze terug in het dashboardkastje. Waarom ze niet netjes gemonteerd zijn, is mij een raadsel.

Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf MCK

Auto voor werk gekocht, duidelijke voorwaarden en aardige mensen. Snel geleverd (uit voorraad) en alles was probleemloos.