Dutch team Security

Afgelopen donderdag mijn vw caddy opgehaald alles verloop soepel en snel zeer tevreden met de verkoper bedank beste Rick voor al je hulp.

Kevin Wolswijk

Recent mijn Skoda Kodaiq mogen ophalen. Top service

Cees Helmink

Op 23 oktober jl. de nieuwe Fabia afgeleverd, zoals gebruikelijk naar volle tevredenheid.

Martijn Terlouw

Afgelopen week mijn nieuwe Volkswagen Tiguan R-line opgehaald. Ik had een auto nodig die snel leverbaar was, Sem heeft ervoor gezorgd dat de Tiguan die zij in bestelling hadden staan gereserveerd... Afgelopen week mijn nieuwe Volkswagen Tiguan R-line opgehaald. Ik had een auto nodig die snel leverbaar was, Sem heeft ervoor gezorgd dat de Tiguan die zij in bestelling hadden staan gereserveerd kon worden en uiteindelijk snel geleverd kon worden.
Goede en duidelijke communicatie!

Yokohama TWS

Recent mijn nieuwe Skoda Kodiaq in ontvangst mogen nemen bij Ames
Jaap Versteeg heeft dit uitmuntend verzorgd!!
Nogmaals veel dank!!

Soenita Baboelal

Gister heb ik mijn auto in ontvangst mogen nemen door Bram Korteweg. Ik ben ontzettend goed geholpen door Bram! Tijdens mijn zoektocht naar mijn auto heeft Bram mij diverse opties laten zien,... Gister heb ik mijn auto in ontvangst mogen nemen door Bram Korteweg. Ik ben ontzettend goed geholpen door Bram! Tijdens mijn zoektocht naar mijn auto heeft Bram mij diverse opties laten zien, rekening houdend met mijn budget. Door zijn transparante, open en eerlijke houding kreeg ik direct een goed gevoel. Hartelijk bedankt Bram voor alles!

HOYER

No nonsens en snel antwoord op je vragen. Super tevreden!

H Kruis

Snel, net en eerlijk

Robert

Inmiddels meerdere auto's aangeschaft bij de heer Korteweg met zeer goede uitleg en service.

Staal

Bij Ames Dordrecht een skoda kodiaq gekocht. Zijn uitstekend geholpen.