Dat is helaas niet goed. We vinden het niet netjes, en dat is voorzichtig gezegd, als je de ene dag een prijs overeenkomt en je komt de andere dag tekenen en het blijkt daarna dat de prijs €...Dat is helaas niet goed. We vinden het niet netjes, en dat is voorzichtig gezegd, als je de ene dag een prijs overeenkomt en je komt de andere dag tekenen en het blijkt daarna dat de prijs € 264,74 hoger is als eerst afgesproken en het nog ca een week duurt voor dat het bericht kwam dat de eerste prijs correct was. Door de verkoop ben ik goed geholpen.
Kim / Steinweg
Prima ervaring
P. Van Pelt
Heel fijn contact. Snelle reactie en antwoorden op al onze vragen. Geeft een goed gevoel.
H.M.Franken/MY Visstek
Heel erg tevreden met afleveren van nieuwe bedrijfswagen. Goed geregeld!
peter kempers
Erg prettig, persoonlijk en vriendelijk
Virtual Sciences
Super
W.Voorberg
Klantvriendelijk en goed voorlichting en davies
Marcel Arends
Zeer positieve ervaring; klantgerichte benadering. De houding de verkoper straalt uit dat men welkom is. Verkoper heeft een professionele houding die vertrouwen uitstraalt en zorgt dat...Zeer positieve ervaring; klantgerichte benadering. De houding de verkoper straalt uit dat men welkom is. Verkoper heeft een professionele houding die vertrouwen uitstraalt en zorgt dat e.e.a. goed geregeld wordt.
Martijn de Weerdt
Uitstekende service, ondanks de corona maatregelen
Tosca cromstrijen
Zeer goed geholpen en naar volle tevredenheid aflevering afgehandeld