Dirk Tuk

Geweldig geholpen,uitermate tevreden

Particulier

Vriendelijke ontvangst, prima informatie en proefrit, goed geregeld.

S. Groot

Perfecte support bij het vinden van de juiste Audi, passend bij mijn wensen, mijn budget en regelgeving vanuit company car policy. De pro-actieve informatie rond de regelgeving van CO2 uitstoot, en... Perfecte support bij het vinden van de juiste Audi, passend bij mijn wensen, mijn budget en regelgeving vanuit company car policy. De pro-actieve informatie rond de regelgeving van CO2 uitstoot, en de snelheid waarmee "de deal" rond gemaakt kon worden, getuigen van super "customer focus". Prettig dat Ames luistert naar de wensen van de klant en daar de juiste auto bij zoekt.

P. Zellenrath

Via Ames Ridderkerk en occasion Seat Mii gekocht. Ondanks dat dit geen filiaal is met jong-gebruikte auto's heb ik zeer goed advies gehad over welke opties er waren binnen Ames. Service was perfect,... Via Ames Ridderkerk en occasion Seat Mii gekocht. Ondanks dat dit geen filiaal is met jong-gebruikte auto's heb ik zeer goed advies gehad over welke opties er waren binnen Ames. Service was perfect, auto opgeleverd alsof het een nieuwe auto is. Vriendelijke medewerkers en alle afspraken worden netjes nagekomen.

Monique Ramakers

We zijn zeer goed geholpen door Erik. We zijn heel tevreden met de geleverde service vanaf het begin tot en met de aflevering van de auto. Patrick en Monique

Gerrit & Cora Rensink

Jesse is een topper !!!! Goed en vriendelijk behandeld was gewoon gezellig om in Oud Beijerland langs te gaan. Alles naar wens en duidelijk en eerlijke gesprekken gehad.... Jesse is een topper !!!! Goed en vriendelijk behandeld was gewoon gezellig om in Oud Beijerland langs te gaan. Alles naar wens en duidelijk en eerlijke gesprekken gehad. .............................................................................................................. Zou graag voetnoot willen plaatsen voor onze zeer negatieve ervaring bij Hoogeboom auto in Rotterdam wat een arrogante man met spillebenen op de occassions boven omdat mijn man oude schoenen droeg (steunzolen) wilde hij ons nog geen eens helpen laat staan auto verkopen, gemiste kans voor deze man !!!!...............................................................................................................Dan kom je in Oud Beijerland bij Jesse en vriendelijke collega ik geloof David (roodbruin haar) alsof je thuiskomt super behandeld alles naar wens en uiteindelijke resultaat was een nieuwe auto !!!

John van Dillen

Onze ervaring is op en top super te noemen dhr. Rowin Laureij heeft ons echt zeer vriendelijk en zeer bekwaam geholpen met de aanschaf van onze Seat Arona

Axalta

Zeer prettige ervaringen met Floris Bode gehad, heeft ons goed en juist geadviseerd en geholpen met zowel de offerte de proefrit en tijdens het verloop van het bestellen van de auto