Geoffrey Put / Quooker B.V.

Ondanks alle corona maatregelen maakt Ames (Bram Korteweg) er toch altijd een feestje van. Zoals ik onderhand gewend ben gaat Ames voor de kwaliteit en de Service. Dit zijn de 2 basisredenen,... Ondanks alle corona maatregelen maakt Ames (Bram Korteweg) er toch altijd een feestje van. Zoals ik onderhand gewend ben gaat Ames voor de kwaliteit en de Service. Dit zijn de 2 basisredenen, buiten dat het altijd gezellig is met Bram, waarom wij bij Ames onze auto's kopen. @Ames..nogmaals dank voor de goede begeleiding.

K. Cömert

Ons contact bij Ames verliep via Joep. Vriendelijk en goede communicatie. We hebben een goed gevoel overgehouden aan ons contact van begin tot eind. We kunnen er alleen maar positief op terug... Ons contact bij Ames verliep via Joep. Vriendelijk en goede communicatie. We hebben een goed gevoel overgehouden aan ons contact van begin tot eind. We kunnen er alleen maar positief op terug kijken.

HKS The Metal Company

Fijn ontvangst en een duidelijke uitleg bij de auto.

Van Oord

Prima uitleg over de auto ,vriendelijke ontvangt,super!

Robert Klarenbeek

Goede service bij aankoop auto

Raoul meuwese

Gastvrij en goede service!

W. Visser

Gastvrij en positief

Riemersma

Afspraak gewoon uitgevoerd. 2 Fiets cadeaubonnen ontvangen waar we niets aan hebben. Gemiste kans!

Van Amelsvoort

Goed prima

Iv infra

Goede communicatie en afhandeling offerte