Vanaf het moment dat ik voor het eerst de showroom binnenkwam tot en met de oplevering van de auto een heel fijn proces. Heel enthousiast ontvangen, men nam de tijd voor alle vragen en uitleg en ook...Vanaf het moment dat ik voor het eerst de showroom binnenkwam tot en met de oplevering van de auto een heel fijn proces. Heel enthousiast ontvangen, men nam de tijd voor alle vragen en uitleg en ook voor de oplevering was alles netjes geregeld en werd de tijd genomen! Dikke pluim voor het hele team, en in het bijzonder voor Lot en Emiel!
jaap smeman
35 jaar goede en plezierige ervaring
Ilse
Perfect
de Snoo
We zijn zeer tevreden. Goede communicatie.
Paul krapels
Weer de auto bij Ames gekocht en weer een positieve ervaring.
Baron
Heel ongedwongen sfeer bij aankoop van onze auto. Het contact en service bij aankoop en aflevering hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de after sales! Nog even na een week nabellen of de auto...Heel ongedwongen sfeer bij aankoop van onze auto. Het contact en service bij aankoop en aflevering hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de after sales! Nog even na een week nabellen of de auto bevalt is erg fijn en netjes.