Voor het eerst een Auto van Ames. Van bestelling tot levering dik in orde.
Voltens B.V.
Voor de 3e keer bij Ames Sliedrecht een auto uitgezocht en weer uitermate plezierig en deskundig geholpen door Gerrit den Dunnen. Prima en complete aflevering van de auto!
Marcel van Gijlswijk
Zeer nette en goede service. Bij binnenkomst netjes te woord gestaan, er werd voldoende tijd genomen om de nieuwe auto toe te lichten. Ook de mate waarop de medewerker zich wist aan te passen aan...Zeer nette en goede service. Bij binnenkomst netjes te woord gestaan, er werd voldoende tijd genomen om de nieuwe auto toe te lichten. Ook de mate waarop de medewerker zich wist aan te passen aan mij als klant was zeer goed, professioneel doch voldoende ontspannen. Top!
De onverwachte bezorging van de plant was helemaal geweldig! Dit geeft absoluut een extra gevoel van aandacht vanuit Ames en wordt dan ook enorm gewaardeerd!
Ames
Goeie bedrijf met professionele medewerkers. En duidelijke afspraak wat betref levertijd..