Goede ervaring met Ames Audi vriendelijke verkoper niet opdringerig goed advies, ging aanvankelijk voor een Q5 Hybride werd na goed advies en wikken en wegen een Audi Etron. Voldoende tijd...Goede ervaring met Ames Audi vriendelijke verkoper niet opdringerig goed advies, ging aanvankelijk voor een Q5 Hybride werd na goed advies en wikken en wegen een Audi Etron. Voldoende tijd genomen en goede uitleg bij afleveren van de Etron, kortom ik ben zeer tevreden!
Marco van der Velden
Professioneel, gepassioneerd en met gevoel! Na jaren in een ander merk auto gereden te hebben vorige week weer plaats kunnen nemen in een Audi E Tron. De passie en energie waarmee Rob de Groot het...Professioneel, gepassioneerd en met gevoel! Na jaren in een ander merk auto gereden te hebben vorige week weer plaats kunnen nemen in een Audi E Tron. De passie en energie waarmee Rob de Groot het traject van offerte tm aflevering heeft verzorgd is helemaal top! Beveel Ames Audi dan ook van harte aan!
Yolanda Griep
Zeer goed
D. van Bergen
Super goede service! Zowel persoonlijk, via de mail als telefonisch. Ontzettend snelle levering, top kwaliteit, fijn contact, duidelijke informatie en uitstekend geholpen! Een prachtige showroom te...Super goede service! Zowel persoonlijk, via de mail als telefonisch. Ontzettend snelle levering, top kwaliteit, fijn contact, duidelijke informatie en uitstekend geholpen! Een prachtige showroom te Ridderkerk en wij hebben ontzettend geluk met een contactpersoon zoals Jaap! Wij zijn helemaal blij!!!
Hans Sytsema
Voor het eerst online een nieuwe auto geregeld. Ging heel vlot en ik werd heel goed ondersteund door het team van Ames.
Joey
Erg goed geholpen door Ames. Coen heeft ons goed geholpen met de aanschaf van de nieuwe T-Cross. Het hele traject is soepel doorlopen en aftersales ben ik uiterst tevreden over.
gastouder Esther van Arkel
We zijn er zeer goed geholpen en is prettig om er te zijn
PJ Ensel/Barst BV
Alles snel en prima geregeld Goede en persoonlijke service
Jonk
De service van bestellen tot leveren is zeer goed. D.m.v. e-mails wordt je op de hoogte gehouden van elke stap van het in het proces. Een geweldige service.