Het was wederom een geweldige ervaring een auto te kopeck bij Ames. Correcte benadering, vraagstelling naar verwachtingen en bruikbare informative over de voor ons meest geschikte model, namelijk...Het was wederom een geweldige ervaring een auto te kopeck bij Ames. Correcte benadering, vraagstelling naar verwachtingen en bruikbare informative over de voor ons meest geschikte model, namelijk een fraaie T-Cross.
Monica Peeters
Heel goed! Om de auto sneller te kunnen afleveren zijn we doorgesluisd van Dordrecht naar Sliedrecht. Tijdens de laatste handelingen voor het afleveren is er iets misgegaan met de auto...Heel goed! Om de auto sneller te kunnen afleveren zijn we doorgesluisd van Dordrecht naar Sliedrecht. Tijdens de laatste handelingen voor het afleveren is er iets misgegaan met de auto waardoor er vertraging ontstond. Pure overmacht die fantastisch is opgelost door Ames. Een dikke pluim voor Sander in Sliedrecht en Nick in Dordrecht ๐
P. Van Diessen
Bijzonder vriendelijke ontvangst door de verkoper. Bij het ophalen van de Audi Q3 werd een uitgebreide uitleg van de auto gegeven. Gesprekken verliepen prettig.
Heel vriendelijk en kundig geholpen
S hamelberg
Prima bedrijf ! Aardige personeel goede uitleg .
Sanne verhoeven
Heel erg positief, ze hebben me ontzettend goed te woord gestaan zodat ik alles duidelijk begreep, Ze weten allemaal goed waar ze het over hebben en luisteren goed naar de wens van hun klant....Heel erg positief, ze hebben me ontzettend goed te woord gestaan zodat ik alles duidelijk begreep, Ze weten allemaal goed waar ze het over hebben en luisteren goed naar de wens van hun klant. Ze zijn ook zeer klant vriendelijk
Michel
Ames Ridderkerk Zeer goed geholpen door Bram Korteweg en later bij de aflevering door Jaap Versteeg. Ze weten waar ze over praten en geven antwoord op elke vraag ondanks dat ze genoeg te...Ames Ridderkerk Zeer goed geholpen door Bram Korteweg en later bij de aflevering door Jaap Versteeg. Ze weten waar ze over praten en geven antwoord op elke vraag ondanks dat ze genoeg te doen hebben. Ik ben zeer te spreken over deze mensen. En indirect geeft dit Ames ook een goede aanbeveling naar nieuwe klanten. Prima Ames Ridderkerk is ๐
George Krebbers
Zeer positief
John Klem
Verkoper (justin) heeftverstand van zaken en is eerlijk en oprecht. Nette aflevering van de auto en na een week nog een leuke verassing thuis ontvangen.
Arjan van der Elst
Alles is SUPER gegaan van aanvraag tot aflevering ๐๐๐ een dikke 10.