Guus de Vries

Prima ervaring! Vriendelijke service. Veel begrip voor wensen van de klant. No-nonsense. Uitstekend!

Sjoerd Bremer

Vorige week is mijn nieuwe Skoda zeer netjes afgeleverd.

Martijn Besseling

Heb Ames Ridderkerk als super goed ervaren en,alles tot in de puntjes netjes verzorgd zoals het hoort.
Dhr,J.Versteeg heeft mij zeer goed tot alles in detail uitgelegd over de aanschaf van mijn nieuwe Seat Arona.
De service is zoals het hoort gewoon uitstekend !

Prima advies en fantastische service.

M.C. van Bijsterveld

We zijn al jarenlang, tot volle tevredenheid, klant van Ames Dordrecht. De prettige c.q. klantvriendelijke behandeling van Rob de Groot draagt hier zeker aan bij.

H. Roger

Ik ben door Lot Peels geholpen bij het configureren en bestellen van mijn Audi A3. Zij heeft mij vriendelijk en geduldig geholpen met al mijn vragen. Bestelproces heeft teleurstellend lang geduurd... Ik ben door Lot Peels geholpen bij het configureren en bestellen van mijn Audi A3. Zij heeft mij vriendelijk en geduldig geholpen met al mijn vragen. Bestelproces heeft teleurstellend lang geduurd maar daar kon Ames vermoedelijk weinig aan doen.

Verenfabriek DEKA BV

Perfect geholpen bij aanschaf nieuwe auto.

Marloes

Prettig in contact en ik had het gevoel dat ze niet iets probeerden aan te smeren, maar juist probeerde aan te sluiten bij onze wensen. Dit is ook gelukt

den Ouden

Prettig kontakt en begeleiding bij de aankoop van onze Seat Arona
Hartelijk dank!!

C de Vries

De verkopers zijn heel vriendelijk en hebben verstand van het product wat zij aanbieden ook de serves is goed