Erik Hoff / Spike International Agencies BV

De ervaring met Ames is voor mij persoonlijk de afgelopen 5 jaar waar ik in een auto hebben mogen rijden die bij Ames uit de showroom komt (na de Ibiza, en even de Arona, nu de Octavia).

Ferry Straatman

Uitzoeken van de auto ging soepel en vlot. Echter bij het ophalen van de auto bleek er binnenschade te zijn. Ophalen 3 plekken aan de binnenzijde van de auto. Bij een nieuwe auto, van... Uitzoeken van de auto ging soepel en vlot. Echter bij het ophalen van de auto bleek er binnenschade te zijn. Ophalen 3 plekken aan de binnenzijde van de auto. Bij een nieuwe auto, van 50 K kan dit niet. Inmiddels zijn we ruim 4 weken verder en heeft er pas 1 reparatie plaatsgevonden. De overige 2 schades moeten opeens via de garantie lopen waardoor het waarschijnlijk nog langer gaat duren. Zeer slechte service!

P. van der Waal

Ik had al goede ervaringen met onderhoud aan mijn A3 en ben met de bestelling van mijn Ibiza ook ontzettend goed geholpen.
Zelf ben ik iemand die niet houd van "standaard", dus ik wilde best...
Zelf ben ik iemand die niet houd van "standaard", dus ik wilde best wat aanpassingen en dat was bij Ames absoluut geen probleem. Andere velgen via Peter de Groot en zelfs tinten en wrappen werd keurig ingepland.
Ook tussentijdse wijzigingen aan de bestelling konden zonder problemen.
Kortom: erg tevreden!

B Munne

Goede ontvangst, zeer goed geholpen. Goede voorlichting over de plussen en minnen. Goede afhandeling. Hierdoor zijn wij over gegaan voor leasen van Skoda Fabia Combi. Aflevering was klein feestje... Goede ontvangst, zeer goed geholpen. Goede voorlichting over de plussen en minnen. Goede afhandeling. Hierdoor zijn wij over gegaan voor leasen van Skoda Fabia Combi. Aflevering was klein feestje en later aan huis nog een mooi cadeau mogen ontvangen. Top bedrijf

Gert De Hoop

Duidelijk afspraken worden gemaakt bij het afleveren van de auto. Korte uitleg bij levering was super fijn.

Teun de Witte

Goede service en erg klantvriendelijk!

Fam van Koppen

Een vriendelijke ontmoeting waarbij onze vragen en wensen rustig werden beantwoordt.
Een koop tot standgekomen omdat deze jonge ploeg mensen ons op het gemak stelde en het vertrouwen gaf dat Skoda een perfecte keuze voor ons zou kunnen zijn, de proefrit gedaan en zo is ons een heerlijke Skoda Rapid geleverd.

Ab Ouweleen

Professioneel en goed georganiseerd , vakkundig , meedenkend en oplossing gericht

Frja

Bij het zoeken van een andere auto ter vervanging van onze 13 jaar oude Touran zijn we goed geholpen om tot een keuze te komen. Ook de proefrit was goed geregeld

R.Bont

Uitsluitend positieve ervaringen met dit bedrijf en dan voornamelijk over de verkoper Dhr. Jaap Versteeg die het complete proces van aankoop tot aflevering uitstekend heeft gedaan. Dhr. Versteeg is... Uitsluitend positieve ervaringen met dit bedrijf en dan voornamelijk over de verkoper Dhr. Jaap Versteeg die het complete proces van aankoop tot aflevering uitstekend heeft gedaan. Dhr. Versteeg is deskundig, enthousiast, flexibel, zeer meedenkend en heeft uitgebreid de tijd en moeite genomen om tijdens de diverse bezoeken en mailwisselingen het uiteindelijke gewenste resultaat te behalen.