Patrick Coenraads

Zeer vriendelijke ontvangst , duidelijke uitleg

Laura

We zijn goed geholpen en goed geslaagd voor onze nieuwe auto. Er werd rustig de tijd genomen en de auto kon heel snel geleverd wordrn.

M Dijkhuizen

Bij het kopen van mijn Volkswagen Transporter
Bij het kopen van mijn Volkswagen Transporter
bij Ames VW te Zwijndrecht zijn wij zeer fijn en netjes geholpen. Juist het niet opdringen en de klantvriendelijkheid staan mijn zeker aan. Dat ik uit Den Haag komt en bij Ames een auto koopt zegt dan ook wel iets.

Gökhan Eyüpoglu

Prima service

Karim el Kaddouri Roadjet Logistics

Ben goed ontvangen en de mensen bij Ames Dordrecht hadden direct een goed indruk achtergelaten!
Alles werd netjes uitgelegd en kon bij vragen altijd bellen/mailen.

B van Ierland

We zijn zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Ze hebben goed na onze wensen geluisterd en hebben ook de auto die daar helemaal aan voldoet. We zijn daaarom voor de 3e auto weer bij Ames... We zijn zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Ze hebben goed na onze wensen geluisterd en hebben ook de auto die daar helemaal aan voldoet. We zijn daaarom voor de 3e auto weer bij Ames Dordrecht . We hebben het aan vrienden vertelt en deze hebben daar ook een auto gekocht en het zelfde ervaren als hoe dat wij het ervaren hebben. Dus een top bedrijf.

Alles is snel verlopen, veel duidelijkheid en een service met veel kwaliteit. Vragen konden altijd gesteld worden

Carl van Dijk

Prima service, topbedrijf

Astrid de Geus

Ik ben uiterst professioneel en vriendelijk geholpen en begeleid in aanloop naar mijn private lease contract voor een VW Up!
Hartelijk dank hiervoor

D.de Gids

Een mooie showroom met vriendelijk personeel die weet waar ze over praten .
Een mooie showroom met vriendelijk personeel die weet waar ze over praten .
We hebben laatst een Volkswagen up aangeschaft en zijn zeer te spreken over het begin van de aankoop en het verloop erna toe.