Uitstekende service. Levertijd mag wel iets korter:)
Deskundige en vriendelijke advisering. Goede aftersales. Tevreden over garage. Om deze reden ben ik klant gebleven bij AMES Ridderkerk, ook al woon ik inmiddels 25 jaar in Brabant.
Deskundige en vriendelijke advisering. Goede aftersales. Tevreden over garage. Om deze reden ben ik klant gebleven bij AMES, ook al woon ik inmiddels 25 jaar in Brabant.
Jegen
M.T. le Comte Braams
We zijn zeer vriendelijk en correct geholpen. Ik zou dit bedrijf met zijn medewerkers aan anderen voorstellen. Chapeau en ga zo door!
Ruben Mastenbroek
Erg gastvriendelijk en goede service
Robin Deunhouwer
Ik heb afgelopen vrijdag mijn nieuwe Volkswagen Polo mogen ontvangen bij Ames Ridderkerk. Wat een geweldige service bij deze dealer! De persoonlijke verkoopadviseur is altijd te bereiken en geen...Ik heb afgelopen vrijdag mijn nieuwe Volkswagen Polo mogen ontvangen bij Ames Ridderkerk. Wat een geweldige service bij deze dealer! De persoonlijke verkoopadviseur is altijd te bereiken en geen vraag is teveel. Daarbij was hij erg enthousiast en merkte je dat hij er alles aan wilde doen om de klant 100% tevreden te krijgen.
Zeker een aanrader!
Lenn Peter
De vervelende ervaring uit het verleden werd professioneel opgepakt. Mede hierdoor verliepen de gesprekken in een commercieel vriendelijke sfeer. Hierdoor besloten de nieuwe auto (weer)...De vervelende ervaring uit het verleden werd professioneel opgepakt. Mede hierdoor verliepen de gesprekken in een commercieel vriendelijke sfeer. Hierdoor besloten de nieuwe auto (weer) bij Ames te bestellen.
Y. Penninkx
Super fijn geholpen door erg vriendelijk personeel!
Goede en fijne service. Had ik een vraag werd er snel gereageerd.