Keurig geholpen, alles netjes en snel geregeld, top!
Arie
Een dealer die wel specifieke accesoires kon leveren en monteren. Twee andere Skoda dealers deden moeilijk of reageerden niet. Ames kon wel leveren.
D. Kruijskamp
Onlangs de nieuwe Volkswagen Polo aangeschaft bij Ames Oud-Beijerland. Snelle en goede service binnen én buiten werktijden gekregen!
Marja Snoei
Zeer goed.,vriendelijk en de tijd voor je nemen!
Melvin
Mijn ervaring met Ames is goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel die de tijd voor je neemt en alles goed aan je uitleg. Ze helpen ook goed met de keuze en opties die je kan uitzoeken op je auto....Mijn ervaring met Ames is goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel die de tijd voor je neemt en alles goed aan je uitleg. Ze helpen ook goed met de keuze en opties die je kan uitzoeken op je auto. Als je eenmaal je auto besteld hebben houden ze je goed op de hoogte van de ontwikkeling van de auto. Als het zover is krijg je bericht dat de auto in de showroom staat en maken ze een afspraak in overleg wanneer je de auto op kan komen halen.
Schadenet Ridderkerk
Heel goed op de hoogte gehouden van de status van de auto. En goede communicatie over het afleveren, wanneer het voor de klant het beste uitkwam. Dat vind ik belangrijk en bij aflevering netjes en...Heel goed op de hoogte gehouden van de status van de auto. En goede communicatie over het afleveren, wanneer het voor de klant het beste uitkwam. Dat vind ik belangrijk en bij aflevering netjes en spannend. door de auto uit te pakken als cadeau De auto was verpakt in een zwarte hoes,welke wij zelf mochten verwijderen.
Uitstekend geholpen door Bram! Goed op weg geholpen
Nieuwe auto opgehaald bij Ames te Ridderkerk. Uitstekend geholpen door Bram. Alles duidelijk uitgelegd en zeer goed op weg geholpen.