Goede en snelle service bij klachten en onderhoud.
Robert van der Kolk
Zeer goed. Uitleg is zeer goed.
Guido Weber
Fijn geholpen met de keuze voor onze auto! In eerste instantie vrijblijvend advies gekregen. Met dit advies maar huis gegaan en er over nagedacht. De keuze was uiteindelijk snel gemaakt. Auto werd...Fijn geholpen met de keuze voor onze auto! In eerste instantie vrijblijvend advies gekregen. Met dit advies maar huis gegaan en er over nagedacht. De keuze was uiteindelijk snel gemaakt. Auto werd snel en compleet geleverd. Er is goed naar ons geluisterd als klant en werden in onze verwachtingen voorzien. Op diverse manieren contact gehad met de adviseur. Hij was via e-mail als telefonisch goed bereikbaar en binnen een paar uur hadden we direct antwoord op een vraag.
Ook na levering was de adviseur goed bereikbaar indien er een vraag nog te binnenschoot. Er werd niet moeilijk gedaan en altijd even enthousiast gereageerd. Voor ons een zeer prettige ervaring en zijn wij erg tevreden met de auto en de service!
Prettige ontvangst, goede vrijblijvende informatie. Na aankoop ook prima service,
SERIS Security
Ik ben erg tevreden over de auto en service van dit bedrijf
So far so good. Ik heb mijn auto, een VolkwagenUP 2 weken geleden afgeleverd gekregen, wat super netjes geregeld was. Hierbij heb ik uitleg gekregen over alle opties/mogelijkheden van de auto.
Lars van der Ploeg
De verkoper(s) waren erg vriendelijk en dachten goed met me mee en drongen hun verkoopwensen niet aan me op, maar paste zich aan aan mijn wensen. Erg prettige ervaring.
Arno
Al jaren ben ik een tevreden klant van Ames Sliedrecht. Voor mijn nieuwe leaseauto ook wederom weer gekozen voor Ames en met name door verkoper Coen erg goed geholpen.
Kenny
Prima levering van een geweldige auto, ook de service was super!
Auto thuis bezorgd en later onverwachts een leuk plantje bezorgd!