Heel prettig geholpen door Davey. We konden met alle vragen bij hem terecht zowel persoonlijk als via sociaal media. Wij zullen Ames zeker aanbevelen in onze vriendenkring. Aart en Hannie...Heel prettig geholpen door Davey. We konden met alle vragen bij hem terecht zowel persoonlijk als via sociaal media. Wij zullen Ames zeker aanbevelen in onze vriendenkring. Aart en Hannie Kersbergen
Stephan van Drunen
Fijne ervaring met Ames! Goede & snelle communicatie. Klantenservice hoog in het vaandel.
Paul greeve
Bakker Sliedrecht
Wij hebben het contact met Jaap als zeer prettig ervaren, duidelijke uitleg van de mogelijkheden met de verschillende merken.
Erik van Heijningen
Prima service, prima begeleiding.
Sandra en Menno
Knusse showroom met verrassend groot aanbod. ‘Onze’ verkoopadviseur, Davey, was aardig, betrouwbaar en transparant. Heldere communicatie en leuke gesprekken.
Arnold van Rijswijk
Prima service en benadering, koffie staat altijd klaar en je wordt tot in de details geholpen
Guus en Carola
Alweer een auto bij Ames gekocht. We zijn nu 44 jaar klant bij Ames, eerst Zwijndrecht en nu in Dordrecht voor een nieuwe. Wij zijn best kritisch, maar ook ditmaal zeer tevreden. Sander heeft...Alweer een auto bij Ames gekocht. We zijn nu 44 jaar klant bij Ames, eerst Zwijndrecht en nu in Dordrecht voor een nieuwe. Wij zijn best kritisch, maar ook ditmaal zeer tevreden. Sander heeft erg zijn best gedaan om voor ons een T-Roc naar ons zin te vinden en dat is gelukt.