Nick van Gerwen

Fantastisch!

Pina

Top service!! Medewerker heeft er voor gezorgd dat mijn auto eerder kon worden opgeleverd! Goeie ontvangst en uitleg over de auto gekregen! Zeer tevreden!

Roeland

Plezierig contact met verkoper en fijne auto gekocht, maar over advies en aflevering beperkt tevreden. Helaas niet vooraf ingelicht over media-aansluitrandvoorwaarden (licentiekosten),... Plezierig contact met verkoper en fijne auto gekocht, maar over advies en aflevering beperkt tevreden. Helaas niet vooraf ingelicht over media-aansluitrandvoorwaarden (licentiekosten), navigatiekaart later geleverd dan aflevering auto (terwijl bekend was dat deze vervangen moest worden), bestelde aanvullende kentekenplaat werd bij aflevering nog ter plekke geregeld en zelf moeten afhalen bij een ander bedrijf. De auto is top, bovengeschreven punten zijn teleurstellend.

Satya Buldeo Rai/ Onwijs Recruitment

Prettig contact en snel kunnen schakelen.

Jacco Groenewoud - Ooms Financieel Adviseurs

Een ontspannen sfeer zonder het gevoel dat je 'snel iets moet beslissen'. Een prettig bedrijf waarbij RUIM de tijd genomen wordt om te kijken en te overleggen naar mogelijkheden.
Een ontspannen sfeer zonder het gevoel dat je 'snel iets moet beslissen'.
Afspraken zijn allemaal keurig nagekomen, goede service en prettige mensen!

D.Dankmeyer/ Bespaarmetjedak

Erg fijne dealer om mee te werken. Met name dhr Dellevoet, altijd direct antwoord op mijn vragen, prettig in omgang en duidelijke uitleg. Absolute aanrader!

S. Duine / Croon Wolter&Dros

Top bedrijf auto afgeleverd, geheel compleet als gehoopt.

A.Ouweleen

Ondanks de late levering vd Tiguan was de aflevering en uitleg door Dhr BRAM Korteweg uitstekend en zeer prettig verzorgd en 10

Nynke Otten

Een fijne garage waar ik door mijn vader bekend mee ben geworden. Hij heeft vele auto’s bij Ames gekocht, sinds eind jaren 60 en mede door zijn tevredenheid heb ik besloten ook mijn auto bij Ames... Een fijne garage waar ik door mijn vader bekend mee ben geworden. Hij heeft vele auto’s bij Ames gekocht, sinds eind jaren 60 en mede door zijn tevredenheid heb ik besloten ook mijn auto bij Ames aan te schaffen. Ben zeer vriendelijk geholpen door Timo de Boer.