Pieter v.d. Heuvel

Antal Walraven / Skidata

Super tevreden !

Rutger Rodermond

Top bedrijf!

Zeer vriendelijke service. Halen en brengen vind ik ideaal. Ook heerlijk dat de auto weer schoon en fris wordt terug gebracht. Offerte vooraf en alles dezelfde dag netjes volgens afspraken... Zeer vriendelijke service. Halen en brengen vind ik ideaal. Ook heerlijk dat de auto weer schoon en fris wordt terug gebracht. Offerte vooraf en alles dezelfde dag netjes volgens afspraken uitgevoerd. Top!

Richard Kammers

Fantastisch!!!!

Tandartspraktijk Puntgaaf

Klantvriendelijk en positief. Een zeer ervaren verkoper (S. Dellevoet) die op een heel prettige manier ons hielp om de goede keuzes te maken. En ook zeer ter zake kundig was en op al onze vragen een... Klantvriendelijk en positief. Een zeer ervaren verkoper (S. Dellevoet) die op een heel prettige manier ons hielp om de goede keuzes te maken. En ook zeer ter zake kundig was en op al onze vragen een goed antwoord had.

Jaap van Heteren

VW Transporter Bulli gekocht. Netjes en professioneel geholpen. Dik tevreden.

Gerard Muilwijk

De verkoper Rowin Laureij die ons nu voor de tweede maal geholpen heb met een private lease auto een Seat Ibiza is zeer goed bevallen. Een top bedrijf met veel service en fijne verkoper.

N.Rosie

Heel prettig bedrijf om mee samen te werken. Heel professioneel.