Als “oude” klant voel ik me nog steeds thuis bij dit AMES-bedrijf. Denken met de klant mee, geven eerlijk advies. Een 10 en de griffel van de juf. Hier wil je gewoon terugkomen.
Monica D'Souza
Al vaker een auto geleased en zeer tevreden
Jan Vermaas
Al meerdere malen n auto bij Ames gekocht en steeds op een correcte en vriendelijke manier geholpen
Dounia Ouali
Super fijne service. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het proces. Daarnaast werd ik helemaal in de watten gelegd toen ik mijn auto mocht komen halen. Fijne ervaring en goed contact. Super fijne service. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het proces. Daarnaast werd ik helemaal in de watten gelegd toen ik mijn auto mocht komen halen. Fijne ervaring en goed contact. Ik raad Ames zeker aan!! Vooral de contact persoon die ik had Jaap Pols!
Herman (WEVI)
Ik heb heel positieve ervaringen met Ames Skoda. In de keuze fase over de uitrusting en opties ben ik goed voorgelicht en ook na de bestelling tot aan de levering kreeg alle vriendelijkste...Ik heb heel positieve ervaringen met Ames Skoda. In de keuze fase over de uitrusting en opties ben ik goed voorgelicht en ook na de bestelling tot aan de levering kreeg alle vriendelijkste antwoorden op de vragen die ik nog had. En ook van de aflevering, ook al was het een lease auto, was een klein feestje gemaakt. Top
CPM bv
Goede service bij de aanschaf van ID 3
M van Breugel van Wuijckhuijse
Zeer correcte behandeling en advies ontvangen
P. van Breugel
Zeer correct en deskundig behandelt
Marcel Groeneweg
Vanaf het moment dat ik voor het eerst de showroom binnenkwam tot en met de oplevering van de auto een heel fijn proces. Heel enthousiast ontvangen, men nam de tijd voor alle vragen en uitleg en ook...Vanaf het moment dat ik voor het eerst de showroom binnenkwam tot en met de oplevering van de auto een heel fijn proces. Heel enthousiast ontvangen, men nam de tijd voor alle vragen en uitleg en ook voor de oplevering was alles netjes geregeld en werd de tijd genomen! Dikke pluim voor het hele team, en in het bijzonder voor Lot en Emiel!