I had the pleasure to deal with Erik in particular,efficient, professional, proactive and very practical. That is what I'd expect from an auto dealer.
peter
Ben zeer goed te woord gestaan en er was een goed uitleg van de nieuwe auto.
Bedrijfsnaam
Ames zwijndrecht, slechte inruilprijzen. Erg inhalig. En dat voor vaste klanten. Dit filiaal is er niet voor particulieren
Beekman
Bij AMES Dordrecht geweest vanwege branden lampje dashboard elektrische storing. Testschema gedaan en controle van de stekker van de sensor, deze bleek niet goed vast te zitten waardoor er geen goed...Bij AMES Dordrecht geweest vanwege branden lampje dashboard elektrische storing. Testschema gedaan en controle van de stekker van de sensor, deze bleek niet goed vast te zitten waardoor er geen goed contact werd gemaakt. Stekker is opnieuw vastgemaakt. Vriendelijk geholpen aan de balie, er waren gelukkig geen grote problemen. Ik was benieuwd naar de rekening, blij dat er niet veel aan de hand was. Bij navraag bleek het totaal van de rekening €190,19 te zijn! Ik vind dit toch wel een heel flink bedrag voor een kleine reparatie. Gevraagd aan de medewerkster of dit bedrag wel reeël was en wellicht nog wat aangepast zou kunnen worden iom de “baas”. Helaas is dit bij het ontvangen van de rekening niet toegekend. Jammer! Echt een te dure rekening gehad.
Maarten Sirag
Een verkoper die naar je luistert en doet wat hij belooft. Goede nazorg.
Bram van der Linden
Had een storing met een VW-California net voor onze vakantie, na enige aanpassingen in de werkplaats (was eigenlijk géén plaats meer) is de storing alsnog verholpen. Waarvoor onze dank..
Hans Willemsz
Het is een prettig bedrijf om mee zaken te doen. De communicatie is goed, ze waren de enige die opvolging hebben gegeven op de offerte, de afhandeling liep voorspoedig, duidelijke informatie vooraf....Het is een prettig bedrijf om mee zaken te doen. De communicatie is goed, ze waren de enige die opvolging hebben gegeven op de offerte, de afhandeling liep voorspoedig, duidelijke informatie vooraf. De aflevering was goed geregeld, netjes ontvangen en begeleid bij de eerste instellingen en uitleg van de functies. Een klein puntje van kritiek....De auto is niet goed gepoetst, was enigszins dof en er waren op verschillende plekken resten van wax zichtbaar. Verder een prima bedrijf!
Wim Pronk
Ruim 2 weken geleden hebben wij een proefrit gemaakt met een van de demo auto's van Ames. Die rit beviel ons prima en vervolgens zijn we in gesprek geraakt met een van de verkopers, Davey Pama. Na...Ruim 2 weken geleden hebben wij een proefrit gemaakt met een van de demo auto's van Ames. Die rit beviel ons prima en vervolgens zijn we in gesprek geraakt met een van de verkopers, Davey Pama. Na het bekende spel van "geven en nemen", hebben we besloten tot aankoop van de auto. Hij zou binnen een termijn van twee weken kunnen worden afgeleverd. Gedurende die twee weken heeft Davey ons op de hoogte gehouden van de status van levering en heeft allerlei nuttige informatie verstrekt. Inmiddels is de auto naar volle tevredenheid afgeleverd. Het hele proces van regelen van een proefrit tot en met de aflevering geeft ons het vertrouwen dat AMES een prima bedrijf is, waar onze nieuwe auto ook in de toekomst in goede handen is.
Ferry van Yperen
Weer goed geregeld
John van der Ster
Na korte wachtperiode de nieuwe Kodiaq II opgehaald. Weer leuke aflevering, als vanouds. Top.