Ames

Corina Boer

Sander Dellevoet heeft niet alleen de VW Taigo aan mij verkocht, maar ook de data levering regelmatig gecommuniceerd. Na levering auto communicatie als:hoe bevalt de auto? Als kado nog een... Sander Dellevoet heeft niet alleen de VW Taigo aan mij verkocht, maar ook de data levering regelmatig gecommuniceerd. Na levering auto communicatie als:hoe bevalt de auto? Als kado nog een olijfplant
. Kortom Ames, Sander Dellevoet, fijne communicatie en service

M Koemans

Super services en goede begeleiding bij aankoop en aflevering.

G Bilderbeek

Top ervaring met Audi Ames in Dordrecht, alle tijd voor je en vriendelijke mensen die nog weten wat service is. Als klap ook een een leuke attentie met de post. top!

van Bennekom Infra B.V.

Zeer tevreden over Ames Ridderkerk, Dhr. van Nieuwenhuijzen heeft van het allereerste moment aandacht voor ons als klant gehad. ook al duurde de leverantie langer dan normaal werd er steeds over... Zeer tevreden over Ames Ridderkerk, Dhr. van Nieuwenhuijzen heeft van het allereerste moment aandacht voor ons als klant gehad. ook al duurde de leverantie langer dan normaal werd er steeds over iedere stap gecommuniceerd. zeer prettige overdracht van de auto.

Mike Westra

Goed geholpen. Neemt netjes de tijd en legt alles zorgvuldig uit (hoe alles werkt binnen de auto)

Yasmine Farissi

Zeer fijne ervaring met Jaap. Zowel in de zoektocht naar een auto als bij de aankoop van mijn auto.

Martin

Zeer positieve ervaring. Zowel telefonisch als bij het bezoek van de vestiging goed en vriendelijk geholpen

Randy de Man

Zeer goed.

KIeboomdakbedekking

Leuke verkopers

A van der Linden/Letek One Security BV

Goede ontvangst en de juiste benadering/behandeling. Goede kennis van zaken. Klantgericht en bereid te helpen en/of ondersteunen bij randzaken zoals verzekering en financiering.