AMESI

Kwaliteit producten

Annika

Hele goede service!

Reactie AMESI:

Heel hartelijk dank voor het geven van deze mooie review.

Janneke

Prima!

Reactie AMESI:

Beste klant, fijn dat u een review wilde plaatsen, hartelijk dank hiervoor.

Stasse

Top. Goede producten, naar omstandigheden ook snelle levering

Reactie AMESI:

Beste klant, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u hiervoor tijd heeft vrijgemaakt.

anoniem

(Bewerkt)

Online bestelling

Beste klant,
hartelijk dank voor uw review. Helaas heb ik uw spullen niet kunnen inpakken zoals gevraagd. Volgend jaar zullen wij echt moeten zorgen voor meer helpende handjes.

Liesbeth

(Bewerkt)

Fijn dat ik een reactie kreeg op mijn review

Reactie AMESI:

Dank u wel, Amesi is weliswaar een webwinkel maar wij houden graag persoonlijk contact met onze klanten, het afgelopen jaar hebben we elkaar weinig kunnen zien ivm alle afgelaste evenementen,... Dank u wel, Amesi is weliswaar een webwinkel maar wij houden graag persoonlijk contact met onze klanten, het afgelopen jaar hebben we elkaar weinig kunnen zien ivm alle afgelaste evenementen, hopelijk verandert dit in 2021.

Robin Gerrits

Makkelijke website, fijne producten, uitermate snelle levering en vriendelijke klantenbenadering.

Reactie AMESI:

Beste klant, heel hartelijk dank voor uw bestelling en uw mooie review.

Ellen R

Snelle levering van zeer mooie ondervoeden een echte aanrader

Reactie AMESI:

Heel hartelijk dank voor uw mooie review,

Monique Meijer

Reactie AMESI:

Beste klant, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor deze mooie review.

Bertie

Gemakkelijk te bestellen, leuke artikelen en prettig om af te halen.

Reactie AMESI:

Lieve klant, hartelijk dank voor uw review, en hopelijk zien we elkaar in het volgend jaar weer.

Patricia

Mooie site snelle levering goede producten

Reactie AMESI:

Beste klant, hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn alweer bezig met nieuwe producten uit Sicilië, ik denk dat deze een mooie aanvulling zijn op het assortiment van Amesi.