AMESI

Kwaliteit producten

Reactie AMESI:

Dank voor uw mooie review

Paul Daniel

Heerlijke producten en prima service, perfetto!

Grazie

Zeer aardig tijdens telefonisch contact

Reactie AMESI:

Lieve klant, wat fijn dat u dit meldt.

Albert

Fijn om te lezen.

Wendy - Bionootje

Prima!

Reactie AMESI:

Dank voor uw mooie review.

Telefonische bereikbaarheid was slecht, werd niet opgenomen, mail na 2 dagen antwoord.

Reactie AMESI:

Jammer dat u ons niet kon bereiken, wij hebben ook geen bericht ontvangen van een gemiste oproep. Excuses in ieder geval.

Centre C bv

Ik ervaarde Amesi heel positief door hun vlotte communicatie, ook op "rustdagen", hun oplossingsgericht meedenken en meewerken is zeer aangenaam. Door omstandigheden welke absoluut buiten de wil... Ik ervaarde Amesi heel positief door hun vlotte communicatie, ook op "rustdagen", hun oplossingsgericht meedenken en meewerken is zeer aangenaam. Door omstandigheden welke absoluut buiten de wil van Amesi vallen konden we de delicatessen nog niet proeven? Enkel daarom een neutrale score op "kwaliteit".
We kijken uit naar een volgend momentum.

Reactie AMESI:

Voor de verzending van uw bestelling maakten wij gebruik van DHL expresse en ondanks de schriftelijke en mondelinge toezegging was de aflevering te laat. Ja, dit gaat dan buiten onze macht om, maar... Voor de verzending van uw bestelling maakten wij gebruik van DHL expresse en ondanks de schriftelijke en mondelinge toezegging was de aflevering te laat. Ja, dit gaat dan buiten onze macht om, maar toch vonden wij dit zeer spijtig. Uiteraard heb ik geen bezorgkosten in rekening gebracht en we proberen via DHL nu een passende schadevergoeding voor u te regelen.

Tielen

Besteld en geleverd. Alles verliep snel en de verpakking zag er netjes uit.

Reactie AMESI:

Hartelijk dank voor uw review.

Anthonetta Nijenhuis

Er was een product niet voorradig, dit werd duidelijk vermeld en ik kreeg in plaats daarvan twee doosjes zeer speciale koekjes die nog lekkerder waren dan hetgene wat ik besteld had!

Reactie AMESI:

Bedankt voor de mooie review. In verband met de drukke Kerstdagen was het voor ons heel belangrijk om alles nog voor de Kerst aan te leveren, dit is ons gelukt. Ik heb dan ook niet tevoren... Bedankt voor de mooie review. In verband met de drukke Kerstdagen was het voor ons heel belangrijk om alles nog voor de Kerst aan te leveren, dit is ons gelukt. Ik heb dan ook niet tevoren gecommuniceerd over het te vervangen product maar ik wist zeker dat het met het nieuwe product helemaal goed zou komen!

Eerste ervaring zijn super! Snelle levering en mooie producten

Reactie AMESI:

Hartelijk dank voor uw mooie review.