AMESI

Kwaliteit producten

Sem

Heel goed, snelle levering

Reactie AMESI:

Fijn, weer een tevreden klant.

Oudste zoon beschrijft in discussie ovver marmelades de geneugten van Siciliaanse marmelade ten opzicht van Engelse marmelades.. De proef moet op de som genomen worden en via het internet kom ik... Oudste zoon beschrijft in discussie ovver marmelades de geneugten van Siciliaanse marmelade ten opzicht van Engelse marmelades.. De proef moet op de som genomen worden en via het internet kom ik bij Amesi terecht en ik bestel. Een dag later is de Sicilaanse marmelade in huis. Hij is prima!

Reactie AMESI:

Dank voor de mooie review

Super fijn geholpen, ze denken met je mee! Mooie ervaring👌

Reactie AMESI:

Hartelijk bedankt voor de mooie review, ja we vinden het inderdaad leuk om mee te denken en zo komen wij ook nog aan mooie recepten. Ik ga de tonijn met pesto zeker uitproberen

Desiree Elands

Fantastische service en heerlijke producten. Zeker aan te raden!

Reactie AMESI:

Hartelijk dank voor deze mooi review.

Snelle levering en lekkere chocolade 😋.

Reactie AMESI:

Hartelijk dank voor uw review.

Margaret

In de Italië food hemel gekomen toen ik jullie site ontdekte, sowieso dank daar voor. Begonnen met de Oranjebloesemhoning en Pittige Olijfolie en die stelden beiden niet teleur, in tegendeel zelfs.... In de Italië food hemel gekomen toen ik jullie site ontdekte, sowieso dank daar voor. Begonnen met de Oranjebloesemhoning en Pittige Olijfolie en die stelden beiden niet teleur, in tegendeel zelfs.
Wij zullen zeker vaker gaan genieten van jullie heerlijke producten! De mooie verpakkingen staan ook leuk in onze keuken 😁

Reactie AMESI:

Helemaal blij met deze klant! Dank u wel.

Snelle levering. Voor vragen direkt antwoord. Kortom goed !

Reactie AMESI:

Hartelijk dank voor uw review.

julia

Ik had een pakket met Italiaanse producten besteld om cadeau te geven, degene die het ontving vertelde dat het zeer deskundig en degelijk was ingepakt en dat de producten er ook zeer goed uitzagen.... Ik had een pakket met Italiaanse producten besteld om cadeau te geven, degene die het ontving vertelde dat het zeer deskundig en degelijk was ingepakt en dat de producten er ook zeer goed uitzagen. Ik ga nu snel voor mezelf bestellen !

Reactie AMESI:

Hartelijk dank voor de mooie review, elke bestelling moet een geschenk zijn voor de ontvanger. En als we weten dat het een geschenk is om weg te geven, kleden we het extra mooi aan,

Jeannine

Een heel goede service. Product al na 2 dagen aangekomen.
Kwaliteit ziet er heel goed uit, nog geen kans gehad om te gebruiken.
Heb er alle vertrouwen in.
Spijtig dat ik geen...
Een heel goede service. Product al na 2 dagen aangekomen.
Kwaliteit ziet er heel goed uit, nog geen kans gehad om te gebruiken.
Heb er alle vertrouwen in.
Spijtig dat ik geen gerookte scamorza kan bestellen en witte wijn greco di tufo

Reactie AMESI:

Hartelijk voor de mooie review. Op dit moment verkopen wij nog geen versproducten, echter we zijn bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden van verzending. We willen dat de bestelling ook in... Hartelijk voor de mooie review. Op dit moment verkopen wij nog geen versproducten, echter we zijn bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden van verzending. We willen dat de bestelling ook in goede staat wordt aangeleverd. Greco di tufo kunt u bij ons bestellen, weliswaar met een minimale afname van 6 flessen. Bent u op zoek naar iets specifieks kunt u ons altijd mailen: info@amesi.nl

Iris

Hartstikke veel keus uit heerlijke, kwalitatieve producten! Zeker een aanrader.

Reactie AMESI:

Wow, wat een mooie reactie, hartelijk dank!