AMESI

Kwaliteit producten

Snelle bestelling en goed product

Nana

De levering was super snel. Helaas waren er 2 producten over datum. Na gemaild te hebben mocht ik een ander product kiezen want dit product hadden ze niet meer. Ik heb dit heel snel geleverd... De levering was super snel. Helaas waren er 2 producten over datum. Na gemaild te hebben mocht ik een ander product kiezen want dit product hadden ze niet meer. Ik heb dit heel snel geleverd gekregen. Helaas was dit product 2,95 goedkoper dan dat ik betaald had voor de 2 producten en werd er geen eigen initiatief getoond om dit netjes terug te storten.
Dus ondanks de snelle levering en oplossing zal ik niet meer zo snel hier bestellen. De niet te leveren producten stonden nog steeds op de site.

Reactie AMESI:

Door drukte is hier de communicatie niet scherp genoeg geweest, het bedrag is uiteraard wel teruggestort.

Bedrijf stuurt ongevraagd een heel ander product op wanneer een van de bestelde producten niet op voorraad blijkt te zijn. Wordt vergoelijk met het argument dat het product niet goedkoper is dan... Bedrijf stuurt ongevraagd een heel ander product op wanneer een van de bestelde producten niet op voorraad blijkt te zijn. Wordt vergoelijk met het argument dat het product niet goedkoper is dan het bestelde. Nogal vreemd dat een website die gespecialiseerd is in eten smaak zo ondergeschikt maakt aan prijs.

Reactie AMESI:

In dit geval is vanwege voorraad fout een andere smaak chocolade geleverd, dus niet een geheel ander product maar passend bij de andere producten uit de bestelling en van dezelfde kwaliteit. In... In dit geval is vanwege voorraad fout een andere smaak chocolade geleverd, dus niet een geheel ander product maar passend bij de andere producten uit de bestelling en van dezelfde kwaliteit. In sommige situaties lukt het helaas niet altijd vooraf al te communiceren, dat moet beter.

U bent de enige die inktvispasta verkoopt, heel prettig

J. M.

Uitgebreide informatie over de producten, positief contact met de klantendienst over de betaling en zeer snelle levering. Top!

Maja

Correcte afhandeling en snelle levering!

Loes Steenbakkers

Prima bedrijf, had over mijn bestelling een vraag die goed beantwoord werd. levering correct uitgevoerd en snel

Laatste tijd zijn veel producten niet op voorraad. De melding "1 a 2 weken niet leverbaar" is ook niet correct. Sommige producten, zoals chocolade en koekjes, zijn al veel langer niet op voorraad.

Teleurstellend. Sturen product dat ranzig is en ver over de datum nog gewoon mee met het idee “ziet de klant het niet zijn wij er van af”. Over de overige producten heb ik geen mening omdat het (nu... Teleurstellend. Sturen product dat ranzig is en ver over de datum nog gewoon mee met het idee “ziet de klant het niet zijn wij er van af”. Over de overige producten heb ik geen mening omdat het (nu incomplete) pakketje nog cadeau gedaan moet worden.

Kris Sterkens

Zeer positief. Mooi aanbod van producten, faire prijzen en een uitmuntende leveringservice